Котлети з риби тріски
(покроковий рецепт з фото)
Відмовтеся від звичних котлет, а краще зробіть їх по-новому. Ця страва виходить барвисте, виглядає ну вже дуже апетитно. Їх з'їдять навіть діти. Розповідаю, як приготувати котлети з риби тріски.
Оскільки в рибі є кістки, варто акуратно працювати з цим продуктом. Краще двічі пропустіть рибу через м'ясорубку або перевірте всі вручну. Котлети можна зберігати в холодильнику і подавати до картоплі, до каші, до макаронів, з овочами. Перед подачею підігрійте їх трохи.
- Гарячкові файл - 250 грам
- Хліб - 1 скибочку
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Зелена цибуля - 0, 5 пучка
- Яйця - 1 штука
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Червоний перець - 1 штука
- Пармезан - 1 Ст. Ложка
- Каєнський перець - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
1. У каструлю наберіть воду і відваріть філе з дрібкою солі протягом 3-4 хвилин. Розімніть філе виделкою, додайте до нього лимонний сік, майонез, подрібнену зелену цибулю і нарізаний кубиками перець, розкришите скибочку хліба, додайте сир і спеції, сіль. Вбийте яйце і перемішайте.
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, з фаршу сформуйте невеликі котлетки і викладіть на розігріту поверхню. Обсмажуйте до золотистої скоринки.
3. Подавайте котлети теплими з будь-яким гарніром або їжте з шматочком хліба, як бутерброди.