Рецепт Котлети з риби тріски фото

Котлети з риби тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Відмовтеся від звичних котлет, а краще зробіть їх по-новому. Ця страва виходить барвисте, виглядає ну вже дуже апетитно. Їх з'їдять навіть діти. Розповідаю, як приготувати котлети з риби тріски.

Опис приготування:

Оскільки в рибі є кістки, варто акуратно працювати з цим продуктом. Краще двічі пропустіть рибу через м'ясорубку або перевірте всі вручну. Котлети можна зберігати в холодильнику і подавати до картоплі, до каші, до макаронів, з овочами. Перед подачею підігрійте їх трохи.

  • Гарячкові файл - 250 грам
  • Хліб - 1 скибочку
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Зелена цибуля - 0, 5 пучка
  • Яйця - 1 штука
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Червоний перець - 1 штука
  • Пармезан - 1 Ст. Ложка
  • Каєнський перець - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
котлети з риби тріски - фото крок 1
1. У каструлю наберіть воду і відваріть філе з дрібкою солі протягом 3-4 хвилин. Розімніть філе виделкою, додайте до нього лимонний сік, майонез, подрібнену зелену цибулю і нарізаний кубиками перець, розкришите скибочку хліба, додайте сир і спеції, сіль. Вбийте яйце і перемішайте.
котлети з риби тріски - фото крок 2
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, з фаршу сформуйте невеликі котлетки і викладіть на розігріту поверхню. Обсмажуйте до золотистої скоринки.
котлети з риби тріски - фото крок 3
3. Подавайте котлети теплими з будь-яким гарніром або їжте з шматочком хліба, як бутерброди.

Схожі рецепти