Котлети з тріски на пару
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт котлет з тріски на пару гранично простий, його освоїть кожен, навіть початківець кулінар. Однак котлети виходять дивовижно смачні, ніжні, дієтичні - не встоїть ніхто!
Риба, приготована на пару, може виглядати менш апетитно, ніж смажена, але виграє вона за рахунок своєї корисності. Пропоную приготувати вам котлети з тріски на пару, щоб зайвий раз у цьому переконатися. Замість висівок можете використовувати просто подрібнений хліб, попередньо замочивши його в молоці. Сподіваюся, рецепт котлет з тріски на пару вам сподобається!
- Лихоманка - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Висівки - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
Філе тріски перейдіть на м'ясорубці.
Додайте подрібнену цибулю в фарш.
Всипте висівки.
Вбийте яйце.
Добре перемішайте, залиште на 15 хвилин.
Ліпимо котлети, відправляємо в пароварку на 15-20 хвилин.
Готово! Подаємо з легким гарніром, можна подати вино. Смачного)
Готово! Подаємо з легким гарніром, можна подати вино. Смачного)