Рецепт Стейк тріски на пару фото

Стейк тріски на пару
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви, Стейк

Якщо вам подобаються не тільки смачні, але і корисні страви, тоді не проходите мимо і зверніть увагу на рецепт приготування стейка тріски на пару в ароматних зернах коріандру.

1. Рибу насамперед потрібно промити і добре обсушити, виклавши на паперовий рушник.

2. Сіль з'єднати з перцем в невеликій мисочці.

3. Щоб зробити блюдо неймовірно ароматним в рецепт приготування стейка тріски на пару використовується насіння коріандру. Попередньо їх потрібно підсушити на сковороді буквально пару хвилин. Для цього сковороду як слід прогріти, а потім викласти коріандр, без додавання масла.

4. Гарячі насіння відправити до солі з перем і все як слід перемішати. При бажанні можна використовувати також найрізноманітніші ароматні трави або викласти зверху стейка гілочки свіжої зелені, наприклад.

5. Тепер потрібно як слід натерти рибку з усіх боків.

6. Оливкова олія з'єднати з соком лимона. Побризкати кожен стейк і викласти в чашу пароварки.

7. Готувати стейк тріски на пару в домашніх умовах потрібно близько 30 хвилин.

Перед подачею можна доповнити блюдо соусом до смаку або улюбленим гарніром. Це просто, корисно і дуже апетитно. Таке блюдо здатне зайняти особливе місце в щоденному меню.


  • Лихоманка - 400 грам
  • Koriandr - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Лимон - 0.5 штуки
1. Рибу насамперед потрібно промити і добре обсушити, виклавши на паперовий рушник.

2. Сіль з'єднати з перцем в невеликій мисочці.

3. Щоб зробити блюдо неймовірно ароматним в рецепт приготування стейка тріски на пару використовується насіння коріандру. Попередньо їх потрібно підсушити на сковороді буквально пару хвилин. Для цього сковороду як слід прогріти, а потім викласти коріандр, без додавання масла.

4. Гарячі насіння відправити до солі з перем і все як слід перемішати. При бажанні можна використовувати також найрізноманітніші ароматні трави або викласти зверху стейка гілочки свіжої зелені, наприклад.

5. Тепер потрібно як слід натерти рибку з усіх боків.

6. Оливкова олія з'єднати з соком лимона. Побризкати кожен стейк і викласти в чашу пароварки.

7. Готувати стейк тріски на пару в домашніх умовах потрібно близько 30 хвилин.

Перед подачею можна доповнити блюдо соусом до смаку або улюбленим гарніром. Це просто, корисно і дуже апетитно. Таке блюдо здатне зайняти особливе місце в щоденному меню.

Схожі рецепти