Рецепт Стейк тріски на грилі фото

Стейк тріски на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дивовижне блюдо, яке не зможе залишити байдужими гостей і домочадців. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати стейк тріски на грилі в домашніх умовах. Буде смачно, обіцяю!

Опис приготування:

Стейк з тріски виходить ароматним і соковитим, а завдяки унікальному гарніру, який прекрасно підкреслює смак риби, блюдо виходить ще більш пікантним. Лимон надає рибі кислинку, яка відмінно відтіняє смак тріски. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо будинку і не сумнівайтеся, ваші гості і домочадці будуть задоволені.

  • Стейк тріски - 4 штуки
  • Морська сіль - За смаком
  • Мелений чорний перець - За смаком
  • Тунець - 8 штук
  • Лимон - 2 штуки
  • Картопля - 500 грам
  • Заморожений горошок - 300 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Червоний перець чилі - 1 штука
  • Свіжа м'ята - 1 пучок
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
1
Стейки тріски необхідно заправити сіллю, перцем і помістити на деко, який попередньо змащуємо маслом. Поверх тріски кладемо по шматочку панчетти.
2
Лимон розрізаємо на чотири частини і поміщаємо поруч з рибою м'якоттю до низу. Обсмажуємо рибку на грилі хвилин 5, акуратно перевертаючи разом з беконом.
3
Картопля очищаємо і промиваємо. У каструлю набираємо воду і додаємо картоплю, сіль, доводимо до кипіння. Тим часом горох необхідно відварити і перебити в блендері або розім'яти виделкою.
4
Відварену картоплю змішуємо з вершковим маслом, молоком, сіллю, перцем і переминався в пюре. Додаємо в пюре горох і перець чилі.
5
Як тільки стейки приготуються, подавати їх можна з пюре і салатом. Смачного!

Схожі рецепти