Стейк тріски на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Дивовижне блюдо, яке не зможе залишити байдужими гостей і домочадців. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати стейк тріски на грилі в домашніх умовах. Буде смачно, обіцяю!
Стейк з тріски виходить ароматним і соковитим, а завдяки унікальному гарніру, який прекрасно підкреслює смак риби, блюдо виходить ще більш пікантним. Лимон надає рибі кислинку, яка відмінно відтіняє смак тріски. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо будинку і не сумнівайтеся, ваші гості і домочадці будуть задоволені.
- Стейк тріски - 4 штуки
- Морська сіль - За смаком
- Мелений чорний перець - За смаком
- Тунець - 8 штук
- Лимон - 2 штуки
- Картопля - 500 грам
- Заморожений горошок - 300 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Червоний перець чилі - 1 штука
- Свіжа м'ята - 1 пучок
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
1
Стейки тріски необхідно заправити сіллю, перцем і помістити на деко, який попередньо змащуємо маслом. Поверх тріски кладемо по шматочку панчетти.
2
Лимон розрізаємо на чотири частини і поміщаємо поруч з рибою м'якоттю до низу. Обсмажуємо рибку на грилі хвилин 5, акуратно перевертаючи разом з беконом.
3
Картопля очищаємо і промиваємо. У каструлю набираємо воду і додаємо картоплю, сіль, доводимо до кипіння. Тим часом горох необхідно відварити і перебити в блендері або розім'яти виделкою.
4
Відварену картоплю змішуємо з вершковим маслом, молоком, сіллю, перцем і переминався в пюре. Додаємо в пюре горох і перець чилі.
5
Як тільки стейки приготуються, подавати їх можна з пюре і салатом. Смачного!