Стейк тріски в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Як апетитного основного блюда хочу запропонувати вам дуже простий варіант, як зробити стейк тріски в мультиварці з хрусткою скоринкою. Підійде до гарніру з картоплі або круп.
Приготувати стейк тріски в мультиварці в домашніх умовах можна кількома способами. Найкорисніший і низькокалорійний - на пару. Варіант зі спекотною, яким я хочу поділитися, Проте класний. Риба виходить дуже ніжна і соковита всередині, з апетитною скоринкою зовні. Прекрасний легкий обід або вечерю.
- Стейк - 1 штука
- Борошно - 50 грам
- Спеції - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Ось такий вельми скромний набір інгредієнтів вам знадобиться, щоб повторити рецепт приготування стейка тріски в мультиварці на вашій кухні.
2. Для початку з'єднайте сіль, перець і спеції. Рибку вимийте, обсушити трохи і натріть з усіх боків спеціями. Залиште на півгодинки промаринуватися.
3. У чашу мультиварки налийте олію і включіть режим Жарка. Обваляйте рибу з усіх боків в борошні.
4. Викладіть в розігріте масло і смажте з двох сторін до рум'яної скоринки. Коли стейк тріски буде готовий, акуратно дістаньте його з чаші і відразу ж подавайте до столу.
5. Перед подачею можна збризнути соком лимона, доповнити овочами або гарніром за смаком. Смачного!