Котлети з фаршу тріски
(покроковий рецепт з фото)
Риба - дуже корисний для організму продукт, і дієтологи радять вживати його якомога частіше. Благо, рибних страв досить багато, так що є з чого вибрати. Ось, наприклад, котлети з тріски!
Котлети з тріски - це дуже ніжне, соковите і смачне блюдо, яке досить швидко готується і не завдасть труднощів навіть початківцю кулінарові. Якщо у вас є в наявності гарненька, свіжа тріска - сміливо готуйте котлети за цим рецептом, не будете розчаровані. Отже, пропоную вашій увазі рецепт приготування котлет з фаршу тріски!
- Лихоманка - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Білий хліб - 2 скибочки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Борошно - 0, 5 склянки (для панірування)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Білий хліб ламаємо на шматочки і кладемо в молоко, розминаємо виделкою. Ми залишаємо на 10 хвилин, щоб хліб розмокнув.
2. Тушку тріски ретельно промиваємо, очищаємо і подрібнюємо в блендері.
3. Цибулину теж подрібнюємо в блендері або дрібно нарізаємо.
4. Подрібнюємо зелень.
5. Коли хліб розмокне, злегка віджимаємо його і додаємо в фарш тріски. Вбиваємо яйце, додаємо цибулю і зелень. Солимо і перчимо. Можна також додати інші спеції на ваш розсуд, наприклад, пів чайної ложки меленого імбиру, 1 чайну ложку сушеного базиліка і т.Д. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси. Відправляємо готовий фарш в холодильник на 1 час.
6. Після закінчення години зливаємо зайву рідину і формуємо з фаршу котлетки.
7. Паніруємо котлети в борошні і обсмажити на олії на сильному вогні. На кожну сторону піде по 3-5 хвилин.
8. Котлети з тріски готові, можна подавати до столу! Смачного!