Рецепт Котлети з фаршу тріски фото

Котлети з фаршу тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , Корисний обід
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Риба - дуже корисний для організму продукт, і дієтологи радять вживати його якомога частіше. Благо, рибних страв досить багато, так що є з чого вибрати. Ось, наприклад, котлети з тріски!

Опис приготування:

Котлети з тріски - це дуже ніжне, соковите і смачне блюдо, яке досить швидко готується і не завдасть труднощів навіть початківцю кулінарові. Якщо у вас є в наявності гарненька, свіжа тріска - сміливо готуйте котлети за цим рецептом, не будете розчаровані. Отже, пропоную вашій увазі рецепт приготування котлет з фаршу тріски!

  • Лихоманка - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Білий хліб - 2 скибочки
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Борошно - 0, 5 склянки (для панірування)
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
котлети з фаршу тріски - фото крок 1
1. Білий хліб ламаємо на шматочки і кладемо в молоко, розминаємо виделкою. Ми залишаємо на 10 хвилин, щоб хліб розмокнув.
котлети з фаршу тріски - фото крок 2
2. Тушку тріски ретельно промиваємо, очищаємо і подрібнюємо в блендері.
котлети з фаршу тріски - фото крок 3
3. Цибулину теж подрібнюємо в блендері або дрібно нарізаємо.
котлети з фаршу тріски - фото крок 4
4. Подрібнюємо зелень.
котлети з фаршу тріски - фото крок 5
5. Коли хліб розмокне, злегка віджимаємо його і додаємо в фарш тріски. Вбиваємо яйце, додаємо цибулю і зелень. Солимо і перчимо. Можна також додати інші спеції на ваш розсуд, наприклад, пів чайної ложки меленого імбиру, 1 чайну ложку сушеного базиліка і т.Д. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси. Відправляємо готовий фарш в холодильник на 1 час.
котлети з фаршу тріски - фото крок 6
6. Після закінчення години зливаємо зайву рідину і формуємо з фаршу котлетки.
котлети з фаршу тріски - фото крок 7
7. Паніруємо котлети в борошні і обсмажити на олії на сильному вогні. На кожну сторону піде по 3-5 хвилин.
котлети з фаршу тріски - фото крок 8
8. Котлети з тріски готові, можна подавати до столу! Смачного!

Схожі рецепти