Котлети з сиром і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з сиром і помідорами - це дуже смачне і ситне блюдо, яке відмінно прикрасить ваш святковий стіл! Приготуйте - не пошкодуєте!
Ділюся з вами прекрасним рецептом приготування котлет з сиром і помідорами. Котлети, приготовані цим способом, не тільки смачні і ситні, але і красиво виглядають на столі, тому їх цілком можна приготувати і з нагоди торжества. Подавайте з улюбленим гарніром, салатом і, якщо хочете, якимось соусом типу кетчупу. Такі котлети не можуть не сподобатися!
- М'ясо для фаршу - 700-800 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Білий хліб - 2 скибочки
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Помідори - 3 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. М'ясо для фаршу ретельно промиваємо проточною водою, потім пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо в комбайні.
2. Білий хліб без скоринок розмочуємо в молоці.
3. Дрібно нарізаємо цибулю.
4. До фаршу викладаємо розмочений хліб, Один цибулю і вул. Ложку сметани. Вбиваємо яйце, солимо і перчимо. Можна додати будь-які спеції на власний розсуд. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
5. З отриманої маси формуємо котлетки.
6. На тертці натираємо сир.
7. Помідори нарізаємо кільцями. Вони не повинні бути занадто товстими (не більше 1 см).
8. Змащуємо форму для запікання або деко олією, розкладаємо котлети. На кожну котлетку кладемо по одному кружечку помідора.
9. Колечка помідорів посипаємо тертим сиром. Відправляємо котлети в розігріту духовку і запікаємо 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.
10. Котлети з сиром і помідорами готові! Прикрашаємо зеленню і подаємо до столу! Смачного!