Котлети під шубою з помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Вам набридли звичайні котлети і ви хочете здивувати своїх домочадців смачним і оригінальним блюдом, але в той же час не хочете довго возитися з його приготуванням? Тоді спробуйте котлети під шубою!
Рецепт, як приготувати котлети під шубою з помідорами і сиром, дуже простий, а результат виходить просто чудовий! ось правда, це блюдо придумав геній! звичайні котлети, які ми готуємо мало не кожен день, за допомогою сиру і помідора перетворюються на справжнє святкове блюдо! Дуже раджу і вам приготувати такі котлети!
- Фарш - 500 грам
- Хліб - 1 скибочку
- Цибуля - 1-2 штук
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Сир твердий - 150 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Я заздалегідь підготувала фарш для котлет: м'ясо пропустила через м'ясорубку разом з цибулею і часником, додала розмочений в молоці хліб, посолила і поперчити за смаком, гарненько все це перемішала.
З готового фаршу сформуйте коржі з половину долоні. На корж покладіть брусочок твердого сиру і сформуйте овальну довгасту котлету.
Обваляйте котлети з начинкою з сиру в борошні і викладіть на сковороду з рослинні маслом. Смажте з двох сторін до напівготовності.
Викладіть обсмажені котлети в форму для запікання. Туди ж вилийте масло, в якому вони смажилися.
На кожну котлету покладіть тонкі кружальця помідорів.
Зверху змастіть невеликою кількістю майонезу, рясно присипте тертим твердим сиром.
Запікайте котлетки в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. Котлети під шубою з помідорами і сиром готові! Їжте із задоволенням!