Рецепт Оселедець під шубою з плавленим сиром фото

Оселедець під шубою з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Оселедець , Плавлений сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

В цілому ця оселедець під шубою нічим не відрізняється від традиційного святкового блюда, за винятком одного додаткового інгредієнта - плавленого сиру. Виходить дуже смачно, ситно і красиво!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати оселедець під шубою з плавленим сиром в домашніх умовах. Заздалегідь підготуйте всі необхідні інгредієнти. Якщо вам завгодно, можете пробувати розташовувати шари в іншій послідовності, хоча оселедець бажано викладати знизу, а плавлений сир - зверху. Хай щастить!

  • Картопля - 5 штук (відвареної)
  • Буряк - 2 штуки (відварна)
  • Яблуко - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки (зварені круто)
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Майонез - 250 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Оселедець - 2 штуки
  • Сирок плавлений - 1 штука
оселедець під шубою з плавленим сиром - фото крок 1
Спершу очищаємо оселедець від кісток і шкірки (якщо така є), потім нарізаємо філе невеликими кубиками, які викладаємо на дно салатниці. Зверху поливаємо маслом і кришимо зелена цибулька.
оселедець під шубою з плавленим сиром - фото крок 2
Відварну картоплю очищаємо і трьом на крупній тертці. Викладаємо його наступним шаром. Солимо і перчимо до смаку, поливаємо майонезом.
оселедець під шубою з плавленим сиром - фото крок 3
Яблуко очищаємо від шкірки і насіння, трьом на тертці і викладаємо на картоплю. Буряк очищаємо, також трьом на тертці (дрібної). Викладаємо шар буряка з майонезом.
оселедець під шубою з плавленим сиром - фото крок 4
Зварені яйця очищаємо і трьом на дрібній тертці. Посипаємо яйцями буряк, додаємо ще трохи майонезу.
оселедець під шубою з плавленим сиром - фото крок 5
Плавлений сирок тремо на тертці, з'єднуємо з майонезом і покриваємо останнім шаром верхівку салату. Перед подачею на стіл помістіть салат в холодильник на 1 час. Смачного!

Схожі рецепти