Оселедець під шубою з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
В цілому ця оселедець під шубою нічим не відрізняється від традиційного святкового блюда, за винятком одного додаткового інгредієнта - плавленого сиру. Виходить дуже смачно, ситно і красиво!
Розповім, як приготувати оселедець під шубою з плавленим сиром в домашніх умовах. Заздалегідь підготуйте всі необхідні інгредієнти. Якщо вам завгодно, можете пробувати розташовувати шари в іншій послідовності, хоча оселедець бажано викладати знизу, а плавлений сир - зверху. Хай щастить!
- Картопля - 5 штук (відвареної)
- Буряк - 2 штуки (відварна)
- Яблуко - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки (зварені круто)
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Майонез - 250 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Оселедець - 2 штуки
- Сирок плавлений - 1 штука
Спершу очищаємо оселедець від кісток і шкірки (якщо така є), потім нарізаємо філе невеликими кубиками, які викладаємо на дно салатниці. Зверху поливаємо маслом і кришимо зелена цибулька.
Відварну картоплю очищаємо і трьом на крупній тертці. Викладаємо його наступним шаром. Солимо і перчимо до смаку, поливаємо майонезом.
Яблуко очищаємо від шкірки і насіння, трьом на тертці і викладаємо на картоплю. Буряк очищаємо, також трьом на тертці (дрібної). Викладаємо шар буряка з майонезом.
Зварені яйця очищаємо і трьом на дрібній тертці. Посипаємо яйцями буряк, додаємо ще трохи майонезу.
Плавлений сирок тремо на тертці, з'єднуємо з майонезом і покриваємо останнім шаром верхівку салату. Перед подачею на стіл помістіть салат в холодильник на 1 час. Смачного!