Рецепт Котлети під шубою фото

Котлети під шубою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Для дітей, На святковий стіл
Гарячі страви, Котлети

У цьому рецепті розказано як приготувати котлети під шубою - соковиті і ніжні. Такі котлетки добре підійдуть для легкої вечері або обіду з салатом або крупами. Вони не тільки смачні, але і красиві.

Шубку для цих котлет можна зробити ще яскравіше і красивіше, якщо замість картоплі і кабачка додати натерту відварну буряк. В цьому випадку можна додати ще більше часнику, так як буряк прекрасно поєднується з часником.

Подавати ці котлетки можна як окрему страву або ж з будь-якими гарнірами.

  • Фарш - 600 грам (свинячий або свинина / яловичина)
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Картопля - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Капуста - 200 грам
котлети під шубою - фото крок 1
Дрібно наріжте білокачанну капусту. Додайте її до фаршу, додайте сіль і перець за смаком, а також спеції за бажанням. Все добре перемішайте.
котлети під шубою - фото крок 2
Тепер приготуйте шубку для котлет. Для цього очистіть картопля і кабачок і натріть їх на дрібній тертці. Відварені яйця, морква і дві третини сиру натріть на крупній тертці, додайте майонез. За бажанням можна подрібнити петрушку або Укро. Всю "шубку" добре перемішайте.
котлети під шубою - фото крок 3
Помідор поріжте тонкими кільцями. Форму, де будете випікати котлети, змастіть рослинною олією, сформуйте з фаршу з капустою котлетки, а наверх викладіть по одному колечку помідора і покрийте котлети "шубкою" .
котлети під шубою - фото крок 4
Духовку рахогрейте до 200 градусів і поставте туди котлетки на 25 хвилин. Потім винімете їх і наверх викладіть Отса сир, перемішаний з розчавленим часником. Поставте в духовку ще на 15 хвилин і запечіть до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти