Котлети з індички з помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з індички з помідорами і сиром - ніжні, соковиті і ситні. Помідорчики можна використовувати як свіжі, так і висушені на сонці в маслі. Сир - фета або бринза. Буде святково і смачно!
Котлети з індички з помідорами і сиром готуються просто і швидко. Виходять повітряні, соковиті, ароматні. З філе індички робимо фарш, додаємо спеції, зелень, можна вбити яйце. Нарізаємо помідори, бринза або сир фета. Фарш ділимо на частини, катаємо з них млинці, на центр кожного викладаємо порівну помідорів і фети і формуємо котлети. Потім смажимо.
- Філе індички подрібнене - 450-500 грам (фарш)
- Цибулина - 1 штука
- Петрушка подрібнена - 2 Ст. Ложки (свіжа або сушена)
- Сир "фета" - 200 грам
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець - 2-3 Щепоток
- Помідори, висушені на сонці в маслі - 7-8 штук (або 2 свіжих)
1. З філе індички зробіть фарш, пропустивши через м'ясорубку. Додайте подрібнену цибулю, дрібно нарізану петрушку, сіль, перець, перемішайте. Зробіть з фаршу 8 однакових "млинчиків" . Фету порубати. Помідори також порубати. Якщо використовуєте свіжі, то поріжте кубиками. З 4 млинчика з фаршу розкладіть порівну помідори і сир.
2. Кожен млинець з начинкою закрийте млинчиком з фаршу без нічого. Щільно склейте краю, сформувавши котлетки.
3. Смажте котлети в сковороді на олії на середньо-високому вогні по 8 хвилин з кожного боку. Можна використовувати сковороду-гриль або смажити на мангалі, якщо ви готуєте котлетки на повітрі. Подавайте зі смаженою картоплею-фрі, пюре або кашами. Смачного!