Котлети з індички з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Золотисті, з хрусткою скоринкою, вкрапленнями свіжого зеленого лука і тане в роті сиром котлети з індички - це не просто страва, а божественно смачна страва для будь-якого свята!
Важко переоцінити корисність індички, вона нічим не поступається свинині або телятині, я б навіть сказала, вона їх перевершує! І що може бути смачніше соковитих котлет з індичого фаршу з сиром, приготованих будинку за цією легкому рецептом? Наш секрет в тому, що яйця ми поклажі не сирими, а відварюємо їх. Але про все по порядку: читайте і дивіться)
- Фарш індюшачий - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Хліб - 100 грам
- Сир - 100 грам
Відвари яйця, натираємо їх на тертці.
Позика трьом сир (обов'язково твердий, але з нейтральним смаком).
Змішуємо наші інгредієнти.
Фарш повинен бути однорідним.
Формуємо котлети і обсмажуємо в маслі з двох сторін до готовності.
Готово! Подаємо котлети з індички з сиром з овочами або легким гарніром. Смачного)
Готово! Подаємо котлети з індички з сиром з овочами або легким гарніром. Смачного)