Котлети з індички з капустою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт дуже простий у приготуванні, але на виході ви отримаєте дуже смачні, соковиті і ніжні котлети, які можна подавати з будь-яким гарніром.
Це бюджетні котлети з капустою і сиром. Перекручений або перебитий в блендері фарш індички досить щільний, тому не варто додавати яйце - котлети відмінно ліпляться. Завдяки капусті і сиру, котлети виходять дуже соковитими. Подавати можна з чим завгодно - у мене овочевий теплий гарнір з моркви з кореневим селерою, цибулею і горошком.
- Філе індички - 400 грам (або фарш )
- Капуста - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження )
- Хлібні крихти - За смаком (для панірування)

Якщо немає сиру, можна швидко його приготувати з кислого молока. Молоко доведіть до кипіння.

Відразу ж відкиньте на сито. Нехай стече сироватка і сир трохи охолоне. Якщо молоко свіже, тоді поставте на вогонь і додайте ложку соку лимона.

Далет чистий цибулю і razrezhyte з 4 частини. Крупно наріжте капусту, філе індички також наріжте на великі шматочки. Можна все пропустити через м'ясорубку.

Або скористатися блендером.

Перекладіть фарш в миску, приправити сіллю, поперчіть і перемішайте.

Мокрими руками формуємо котлети, обвалюють у хлібних крихтах.

Щоб при смаженні хлібна крихта не відвалюється, потрібно котлети відправити в холодильник на хвилин 30. Можна залишити на ніч.

Потім добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо котлети.

Смажимо з двох сторін до рум'яної скоринки на середньому вогні.

Смачного!