Рецепт Котлети з путасу фото

Котлети з путасу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Яйця , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рибні котлети люблять у багатьох сім'ях по всьому світу. Це відмінна альтернатива м'ясних страв особливо для тих, хто відязикався від м'яса тварин. Блюдо дуже просте в приготуванні. Пробуйте!

Опис приготування:

Якщо вам потрібно дізнатися, як приготувати котлети з путасу, то просто прочитайте цей рецепт. Рибні страви обов'язково повинні бути присутніми в раціоні кожної людини. Особливо вони корисні дітям, так як в рибі міститься багато незамінних вітамінів і мікроелементів.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Хліб - 4 скибочки
  • Сало - 200 грам (можна не додавати)
  • Цибуля ріпчаста - 6 штук
  • Файл putassu - 1 кілограм
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 щіпка
  • Перець білий - За смаком
котлети з путасу - фото крок 1
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння. Вимийте його під проточною водою. Якщо цибулини невеликі, то може знадобиться більше шести штук, щоб котлетки вийшли соковитими і смачними.
котлети з путасу - фото крок 2
Філе путасу промийте і розморозити, якщо воно було в льоду. Потім перейдіть його через м'ясорубку з ріпчастою цибулею і свинячим салом. Сало можна не додавати, але тоді котлетки вийдуть сухуваті, так як путасу нежирна риба. Замість м'ясорубки можна використовувати блендер.
котлети з путасу - фото крок 3
Шматочки батона покладіть в миску і залийте прохолодною чистою питною водою. Ви можете використовувати залишки черствого хліба. Також підійде здобна булочка без начинки. Вона додасть котлет особливий аромат.
котлети з путасу - фото крок 4
Відіжміть булочку або хліб від води і покладіть до фаршу. Додайте в нього сіль, перець, цукор. Також вбийте курячі яйця. Все ретельно перемішайте.
котлети з путасу - фото крок 5
Влийте в сковорідку рослинне масло без запаху і розігрійте його на середньому вогні. Формуйте з фаршу руками невеликі котлетки і обсмажуйте їх під закритою кришкою з обох сторін до появи золотистої скоринки. Подавайте з гарніром. Чудово підходить відварний рис або картопляне пюре.

Схожі рецепти