Путасу під маринадом
(покроковий рецепт з фото)
Скромна морська рибка путасу може бути надзвичайно смачною, якщо приготувати її під маринадом по моїм рецептом. Вам точно сподобається!
Незвичайно простий рецепт, а результат приголомшливий! Приготуйте блюдо згідно покроковим рекомендаціям і ви будете приємно здивовані, наскільки хороша ця скромна рибка!
- Putassu - 3 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Цукровий пісок - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний горошком - 10-15 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Гвоздика - 10 штук
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 50-75 мілілітрів
- Оцет столовий - 1, 5 чайних ложки

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Очистіть рибу, наріжте на невеликі шматочки.

Поріжте цибулю кільцями або півкільцями, в залежності від розміру.

Подрібніть в ступці перець і гвоздику.

Посипте рибу спеціями.

Додати сіль, додайте трохи цукрового піску, збризніть оцтом і перемішайте, дайте рибі настоятися 30-40 хвилин.

Викладіть рибу в контейнер або в скляну банку шарами, чергуючи шар риби і цибулю. Полийте рослинним маслом і приберіть в прохолодне місце на добу.

Через добу риба готова. Подавайте до столу з відвареною картоплею і зеленню. Смачного!