Рецепт Путасу під маринадом фото

Путасу під маринадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Солоне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Скромна морська рибка путасу може бути надзвичайно смачною, якщо приготувати її під маринадом по моїм рецептом. Вам точно сподобається!

Опис приготування:

Незвичайно простий рецепт, а результат приголомшливий! Приготуйте блюдо згідно покроковим рекомендаціям і ви будете приємно здивовані, наскільки хороша ця скромна рибка!

  • Putassu - 3 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Цукровий пісок - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний горошком - 10-15 штук
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Гвоздика - 10 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 50-75 мілілітрів
  • Оцет столовий - 1, 5 чайних ложки
путасу під маринадом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
путасу під маринадом - фото крок 2
Очистіть рибу, наріжте на невеликі шматочки.
путасу під маринадом - фото крок 3
Поріжте цибулю кільцями або півкільцями, в залежності від розміру.
путасу під маринадом - фото крок 4
Подрібніть в ступці перець і гвоздику.
путасу під маринадом - фото крок 5
Посипте рибу спеціями.
путасу під маринадом - фото крок 6
Додати сіль, додайте трохи цукрового піску, збризніть оцтом і перемішайте, дайте рибі настоятися 30-40 хвилин.
путасу під маринадом - фото крок 7
Викладіть рибу в контейнер або в скляну банку шарами, чергуючи шар риби і цибулю. Полийте рослинним маслом і приберіть в прохолодне місце на добу.
путасу під маринадом - фото крок 8
Через добу риба готова. Подавайте до столу з відвареною картоплею і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти