Путасу в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Страва з риби - це завжди корисно і смачно. Приготуйте простий, але поживний обід з путасу в духовці.
Приготувати путасу в духовці дуже легко і просто. Купивши таку рибу на ринку, вам залишиться її лише запекти, доповнивши її спеціями і овочами. Сьогодні я використовувала тільки ріпчаста цибуля, який робить рибу соковитою і ароматною.
- Putassu - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування путасу в духовці. Для рецепта краще купуйте рибу побільше.
Почистіть путасу і наріжте шматочками середнього розміру. Викладіть у форму змащену маслом.
Додайте до риби сіль і перець за смаком.
Присипте путасу ріпчастою цибулею, нарізаним півкільцями.
Запікайте путасу в духовці при температурі 180-190 градусів близько 25 хвилин, щоб риба залишилася соковитою.
Смачного!