Котлети з путасу з кістками
(покроковий рецепт з фото)
Рибні котлети - це смачне і корисне блюдо. Але приготування фаршу - процес довгий і клопіткий. Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати котлети з путасу з кістками легко і швидко.
Окрім того, що котлетки виходять дуже смачними і повітряними, блюдо дуже корисно для тих, хто стежить за своїм здоров'ям. Путасу рекомендується дієтологами як продукт, який допомагає поліпшити стан шкіри, волосся і нігтів, позитивно позначається на роботі серцево-судинної системи і підтримці загального тонусу організму.
Крім того, вам не доведеться довго вибирати кістки з сирої риби. Можете бути спокійними: після подрібнення вони розчиняться в фарші самі собою в процесі приготування.
- Podmorožennaâ putassu - 700 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- М'якуш білого хліба - 30 грам
- Панірувальні сухарі або борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Дістаємо рибу з морозилки, даємо їй злегка відтанути. Очищаємо від нутрощів, голови, хвоста і плавників. Ріжемо на невеликі шматки. Складаємо в блендер з цибулею і ретельно подрібнюємо. Можна використовувати м'ясорубку.
Змішуємо рибний фарш з цибулею і зеленню, додаємо яйце, спеції за смаком і попередньо вимочений в молоці хлібний м'якуш. Гарненько перемішуємо, поки не вийде однорідна маса без грудочок. Ми залишаємо фарш на півгодини.
Формуємо невеликі биточки, обвалюють їх у борошні або паніровці і складаємо на дно ємності для випічки, змащеній маслом. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
Ставимо форму в розігріту духовку і випікаємо близько 40 хвилин.
Подавати готові котлетки найкраще з овочевим гарніром, особливо з картоплею. Смачного!
Подавати готові котлетки найкраще з овочевим гарніром, особливо з картоплею. Смачного!