Рибні котлети з путасу
(покроковий рецепт з фото)
Ви можете приготувати рибні котлети з будь-якої риби, але сьогодні я пропоную вам зробити неймовірно смачну вечерю з запеченими в духовці котлетами з чудовою рибки путасу - і смачно, і корисно.
Можна сказати, що рецепт приготування рибних котлет з путасу, який я вам пропоную, є дієтичним. По перше, тому що м'ясо самої риби вважається не жирним, а по-друге, так як ми не будемо наші котлетки обсмажувати, а, отже, в них не буде зайвого жиру і холестерину. Взагалі страви з путасу рекомендують вживати в їжу діткам, літнім людям і тим, у кого спостерігається надмірна вага, а ще ця риба, як і вся морська, дуже корисна і багата мінералами і мікроелементами. А якщо говорити про самих котлетах, які ми сьогодні будемо готувати, то вони неймовірно смачні, ніжні й ароматні, так як путасу, на мій погляд, одна з найбільш смачних риб. До того ж вона порівняно недорога, що так само важливо в наш час, і хоча нам доведеться трохи повозитися з приготуванням, але, повірте мені, воно того варте. Так що негайно приступимо до справи, і ось вам мій детальний рецепт рибних котлет з путасу з фото в допомогу.
- Putassu - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Хліб - 2-3 скибочок
- Крем - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Паприка - За смаком