Рецепт Путасу смажена фото

Путасу смажена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

А ви пробували смажену рибу путасу? Якщо у вас ще не було такого досвіду, дуже рекомендую приготувати її. Смажена рибка відмінно підійде до вечері, а як гарнір подайте картопля або макарони.

Опис приготування:

Приготуємо путасу смажену в домашніх умовах. Попередньо слід якісно очистити рибку від чорних плівочок і нутрощів. Обсмажується путасу в паніровці з борошна і солі. На гарнір рекомендую відварну картоплю або макарони. Хай щастить!

  • Putassu - 1 кілограм
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 3 щіпки
  • Масло рослинне - За смаком
путасу смажена - фото крок 1
У риби відріжте плавці, хвіст і голову. Розріжте черевце, видаліть пленочки і нутрощі.
путасу смажена - фото крок 2
Обваляйте рибку в борошні, змішаної з сіллю.
путасу смажена - фото крок 3
Розігріваємо сковороду з маслом. Викладаємо на неї рибу. Вогонь повинен бути середнім.
путасу смажена - фото крок 4
Обсмажуємо рибу до золотистої.
путасу смажена - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти