Путасу смажена
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували смажену рибу путасу? Якщо у вас ще не було такого досвіду, дуже рекомендую приготувати її. Смажена рибка відмінно підійде до вечері, а як гарнір подайте картопля або макарони.
Приготуємо путасу смажену в домашніх умовах. Попередньо слід якісно очистити рибку від чорних плівочок і нутрощів. Обсмажується путасу в паніровці з борошна і солі. На гарнір рекомендую відварну картоплю або макарони. Хай щастить!
- Putassu - 1 кілограм
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 3 щіпки
- Масло рослинне - За смаком
У риби відріжте плавці, хвіст і голову. Розріжте черевце, видаліть пленочки і нутрощі.
Обваляйте рибку в борошні, змішаної з сіллю.
Розігріваємо сковороду з маслом. Викладаємо на неї рибу. Вогонь повинен бути середнім.
Обсмажуємо рибу до золотистої.
Смачного!