Рецепт Котлети з окуня фото

Котлети з окуня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Окунь
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, Корисний обід
Гарячі страви

Озбройтеся пінцетом, виберіть всі кісточки з окуня і приготуйте ніжні котлети. Такі котлети з окуня найсмачніше подавати з пюре і білим соусом. У цю композицію можна додати солоний огірочок.

Як приготувати котлети з окуня?

1. Шпик або сало з м'яском дрібно наріжте.

2. Лук чистий і narezhyte з 4 частини.

3. Нарізаний шпик, цибуля і філе окуня пропустіть через м'ясорубку. Можна ще раз пропустити готовий фарш через більш дрібну мсорубку, щоб позбутися від кісток.

4. До фаршу додайте сіль, перець, спеції за смаком. Перемішайте. Цілком достатньо буде тільки солі і перцю, але це - на любителя.

5. Вбийте в фарш яйце, доюавьте манки стільки, щоб фарш не був рідким. Залиште фарш постояти трохи, щоб манка набухла. Замість манки можна додати борошно або панірувальні сухарі.

6. Мокрими руками зліпити з фаршу котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях.

7. У сковороді на середньому вогні розігрійте масло, можна використовувати мсесь з рослинного і вершкового масла.

8. Викладіть в гаряче масло котлети з окуня і смажте їх по 10-15 хвилин (в залежності від розміру) з кожного боку.

До котлет з окуня подайте зелений салат або пюре.

Смачного!


  • Окунь, філе - 700-800 грам
  • Шпик - 150 грам
  • Цибулини - 2 штуки
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Спеції для риби - - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно або манна крупа - 2 Ст. Ложки (або більше)
  • Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
  • Масло рослинне - 1/3 склянки
Як приготувати котлети з окуня?

1. Шпик або сало з м'яском дрібно наріжте.

2. Лук чистий і narezhyte з 4 частини.

3. Нарізаний шпик, цибуля і філе окуня пропустіть через м'ясорубку. Можна ще раз пропустити готовий фарш через більш дрібну мсорубку, щоб позбутися від кісток.

4. До фаршу додайте сіль, перець, спеції за смаком. Перемішайте. Цілком достатньо буде тільки солі і перцю, але це - на любителя.

5. Вбийте в фарш яйце, доюавьте манки стільки, щоб фарш не був рідким. Залиште фарш постояти трохи, щоб манка набухла. Замість манки можна додати борошно або панірувальні сухарі.

6. Мокрими руками зліпити з фаршу котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях.

7. У сковороді на середньому вогні розігрійте масло, можна використовувати мсесь з рослинного і вершкового масла.

8. Викладіть в гаряче масло котлети з окуня і смажте їх по 10-15 хвилин (в залежності від розміру) з кожного боку.

До котлет з окуня подайте зелений салат або пюре.

Смачного!

Схожі рецепти