Котлети з курячих потрухів
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайні, але такі смачні котлети з курячих потрухів стануть найкращим варіантом для сімейної вечері. Швидко, просто і дуже бюджетно! Беріть на замітку рецепт!
Незвичайні і такі смачні котлети з курячих потрухів ви ще не пробували. Котлети виходять ніжними і з першого разу не зрозумієш, то вони приготовлені з м'яса або все-таки з потрошки і печінки. Для рецепта купите охолоджені курячі потрошки - печінку, сердечка і шлуночки. Все котлети розлетяться в мить зі столу, блюдо сподобається як дорослим, так і дітям.
- Печінка куряча - 150 грам
- Курячі шлунки - 100 грам
- Курячі сердечка - 100 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 40 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування котлет з курячих потрухів.
Промийте курячі потрошки і наріжте середніми шматочками.
Лук почистіть і наріжте середніми шматочками.
Перекрутіть через м'ясорубку потрошки і лук, щоб вийшов фарш для котлет.
Всипте в фарш сіль, перець, борошно і вбийте куряче яйце. Перемішайте заготовку.
Розігрійте масло на сковороді, викладайте котлети ложкою і смажте на середньому вогні.
Через 5-6 хвилин переверніть і готуйте ще стільки ж часу. В кінці можна влити трохи води і тушкувати котлети на малому вогні під кришкою ще 10 хвилин до м'якості.
Котлети готові. Смачного!