Рецепт Котлети з курячих потрухів фото

Котлети з курячих потрухів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка, Курячі сердечка, Курячі шлунки
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Котлети

Незвичайні, але такі смачні котлети з курячих потрухів стануть найкращим варіантом для сімейної вечері. Швидко, просто і дуже бюджетно! Беріть на замітку рецепт!

Незвичайні і такі смачні котлети з курячих потрухів ви ще не пробували. Котлети виходять ніжними і з першого разу не зрозумієш, то вони приготовлені з м'яса або все-таки з потрошки і печінки. Для рецепта купите охолоджені курячі потрошки - печінку, сердечка і шлуночки. Все котлети розлетяться в мить зі столу, блюдо сподобається як дорослим, так і дітям.

  • Печінка куряча - 150 грам
  • Курячі шлунки - 100 грам
  • Курячі сердечка - 100 грам
  • Яйця курячі - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 40 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
котлети з курячих потрухів - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування котлет з курячих потрухів.
котлети з курячих потрухів - фото крок 2
Промийте курячі потрошки і наріжте середніми шматочками.
котлети з курячих потрухів - фото крок 3
Лук почистіть і наріжте середніми шматочками.
котлети з курячих потрухів - фото крок 4
Перекрутіть через м'ясорубку потрошки і лук, щоб вийшов фарш для котлет.
котлети з курячих потрухів - фото крок 5
Всипте в фарш сіль, перець, борошно і вбийте куряче яйце. Перемішайте заготовку.
котлети з курячих потрухів - фото крок 6
Розігрійте масло на сковороді, викладайте котлети ложкою і смажте на середньому вогні.
котлети з курячих потрухів - фото крок 7
Через 5-6 хвилин переверніть і готуйте ще стільки ж часу. В кінці можна влити трохи води і тушкувати котлети на малому вогні під кришкою ще 10 хвилин до м'якості.
котлети з курячих потрухів - фото крок 8
Котлети готові. Смачного!

Схожі рецепти