Котлети з курячих грудок
(покроковий рецепт з фото)
З курячої грудки можна приготувати дуже ніжні і соковиті котлети. Такі котлетки прекрасно поєднуються з будь-якими гарнірами, а також овочами або салатами. Приготуйте їх на обід, запевняю, вам сподобається!
Перед вами - простий рецепт приготування котлет з курячих грудок. За допомогою м'ясорубки перекручуємо овочі і курячу грудку. В отриманий фарш додаємо сіль і спеції за смаком, перемішуємо. Смажимо наші котлети на рослинному маслі. Готуємо на повільному або середньому вогні, обсмажуючи котлети з двох сторін. На гарнір найкраще підійде картопля або рис. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком
Промиваємо і очищаємо від шкірки цибулю і картоплю. Нарізаємо овочі кубиками і перекручуємо з подрібненої курячими грудками на м'ясорубці.
Додайте в готовий фарш сіль за смаком. Перемішайте.
На сковороді розігріваємо олію і формуємо котлети, викладаємо їх на сковороду.
Смажимо котлети на середньому вогні під кришкою. До 10 хвилин на кожній стороні.
Смачного!