Відбивні з курячих грудок
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні з курячих грудок можна приготувати на вечерю. Їх люблять маленькі діти, а куряче м'ясо вважається дієтичним продуктом. Тому таке блюдо підійде і тим, хто стежить за своєю фігурою.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати відбивні з курячих грудок, то просто прочитайте цей рецепт. Він відмінно підійде для тих, хто любить нежирне м'ясо. Подавати такі відбивні краще з салатом або гарніром. Чудово підійдуть макарони або рис.
- Грудка куряча - 4 штуки
- Йогурт - 500 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Олія соняшникова - 50 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - За смаком
У скляній мисці з високими бортиками з'єднайте йогурт без добавок (він ще називається грецьким) з сирими курячими яйцями. Посоліть і поперчіть за смаком. Все ретельно перемішайте до однорідності віночком.
Грудку вимийте і висушіть паперовими рушниками. Наріжте її на шматочки товщиною близько одного сантиметра. Накрийте поліетиленом і відбийте молоточком.
У чисту миску налийте трохи йогуртового маринаду. Викладіть на нього кілька шматочків птиці. Знову полийте її маринадом і викладіть на нього партію грудок. Так повторюйте, поки не закінчаться інгредієнти. Поставте курку маринуватися в холодильник на ніч.
Після того, як м'ясо замаринується, насипте в тарілку панірувальні сухарі. Кожен шматочок грудки умочіть в сухарі по обидва боки, НЕ зчищаючи з неї йогурту.
У сковороду налийте олію і розігрійте на плиті. Викладайте в сковорідку шматочки курки і обсмажуйте на середньому вогні до золотистої скоринки з обох сторін.