Котлетки з курячих грудок
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і дуже красиві котлетки можна приготувати з курячих грудок, вівсянки і молока. Такі котлетки можна запропонувати навіть найменшим гурманам, тільки в паровому вигляді.
Зніміть спочатку м'ясо курячої з кисті, шкірку не використовуйте. Подрібніть за допомогою м'ясорубки або блендера з цибулею і часником. Додайте пластівців, молока, перемішайте. Сформуйте мокрими руками котлетки і обсмажте на олії. Хай щастить!
- Куряча грудка велика - 1 штука
- Вівсяні пластівці швидкого приготування - 0, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 0, 5 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Rafinirovannoe масло - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
Приготуйте продукти для котлеток. Очистіть цибулю і часник, грудку ретельно вимийте.
Відокремте куряче м'ясо від кістки, зніміть і викиньте шкуру. Складіть в подрібнювач м'ясо, цибуля і часник. Додайте за смаком сіль і дрібку меленого перцю.
Подрібнюйте фарш до однорідного стану.
За допомогою кавомолки подрібніть вівсяні пластівці в муку.
Візьміть глибоку посудину і складіть фарш, додайте яйце, молоко і перемелені пластівці. Перемішайте і залиште фарш на 15-20 хвилин.
Через певний час фарш готовий до смаження.
Розігрійте рафінована олія в сковороді. Набирайте по столовій ложці фаршу і мокрими руками скочується кулька, пріплюсківайте, надаючи форму котлети.
Обсмажуйте без кришки на повільному вогні з обох сторін до готовності.
Смачного!