Рецепт Запіканка з потрухів фото

Запіканка з потрухів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Свинина
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Нехай вас не лякає той факт, що запіканка з даного рецепта готується з потрухів! Вона виходить неймовірно смачною, ароматної і ніжною, а крім того, вона легко стане прикрасою вашого столу!

Якщо ви хочете порадувати своїх рідних смачним і ароматним м'ясним блюдом, пропоную приготувати запіканку з потрухів - ніжне м'ясне блюдо, яке стане прикрасою святкового столу. Виходить запіканка дуже ситної і ароматною завдяки великій кількості спецій, а відварені яйця в якості начинки додадуть цієї страви особливу родзинку. Приготувати таку запіканку зовсім нескладно, більш того, вона не відніме у вас багато часу.

  • Свинина - 500 грам (будь-яка частина без кістки)
  • Серце свиняче - 400 грам
  • Печінка свиняча - 250 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Панірувальні сухарі - 30 грам
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Яйце відварне - 3 штуки
  • Яйце сире - 3 штуки
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Майоран - За смаком
запіканка з потрухів - фото крок 1
1. Видаліть з печінки всі прожилки, наріжте її на невеликі шматочки, підсолити і присипте борошном. Обсмажте на сковороді протягом декількох хвилин з кожного боку.
запіканка з потрухів - фото крок 2
2. Свинину пропустіть через м'ясорубку з крупними гратами. Обсмажену печінку наріжте на дрібні шматочки і додайте в свинячий фарш. Подрібніть цибулю, половину обсмажте. Додайте весь цибулю в фарш.
запіканка з потрухів - фото крок 3
3. Відварене серце дрібно наріжте, подрібніть зелень, надішліть її в фарш. Додати сіль, поперчіть, додайте мускатний горіх, майоран, сирі яйця і добре перемішайте.
запіканка з потрухів - фото крок 4
4. Форму добре змастіть вершковим маслом, посипте панірувальними сухарями, викладіть фарш. Посередині викладіть відварені яйця, зверху закладіть фаршем.
запіканка з потрухів - фото крок 5
5. Закрийте форму, запікайте страву в розігрітій до 180 градусів духовці 1 час. Для 15 хвилин до кінця приготування доставте запіканку і змастіть її верх вершковим або оливковою олією. Смачного!

Схожі рецепти