Рецепт Паштет з курячих потрухів фото

Паштет з курячих потрухів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка, Курячі шлунки
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Паштети

Готуємо паштет з курячих потрухів, повірте, вийде настільки смачно, що в подальшому ви приготуєте його ще не один раз!

Готувати паштет з курячих потрухів досить просто. Сьогодні будемо використовувати шлунки і печінку, додамо моркву і цибулю, а саме головне - візьмемо смачне і якісне масло! Такий паштет подавайте до столу з скибочками хліба.

  • Куряча печінка - 200 грам
  • Курячі шлунки - 150 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Морква - 100 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Масло рослинне - 30 грам
  • Сіль - 2 грами
  • Перець - 2 грами
паштет з курячих потрухів - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
паштет з курячих потрухів - фото крок 2
Моркву і цибулю очистіть, spolosnite, просушіть і наріжте середніми шматочками.
паштет з курячих потрухів - фото крок 3
Печінка і шлунки промийте під проточною водою, просушіть.
паштет з курячих потрухів - фото крок 4
У сковороді прогрійте масло, перекладіть овочі та курячі тельбухи. Смажте всі разом 8-10 хвилин.
паштет з курячих потрухів - фото крок 5
Тепер перекладіть в сковороду вершкове масло, сіль і перець. Розтопити масло і відразу зніміть сковороду з вогню.
паштет з курячих потрухів - фото крок 6
Перекладіть всі продукти в чашу блендера, подрібніть на високій швидкості. Зніміть пробу, після паштет приберіть в холодильник на 1 час.
паштет з курячих потрухів - фото крок 7
Паштет готовий. Смачного!

Схожі рецепти