Паштет з курячих потрухів
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо паштет з курячих потрухів, повірте, вийде настільки смачно, що в подальшому ви приготуєте його ще не один раз!
Готувати паштет з курячих потрухів досить просто. Сьогодні будемо використовувати шлунки і печінку, додамо моркву і цибулю, а саме головне - візьмемо смачне і якісне масло! Такий паштет подавайте до столу з скибочками хліба.
- Куряча печінка - 200 грам
- Курячі шлунки - 150 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Морква - 100 грам
- Цибуля - 100 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - 2 грами
- Перець - 2 грами
Підготуйте інгредієнти.
Моркву і цибулю очистіть, spolosnite, просушіть і наріжте середніми шматочками.
Печінка і шлунки промийте під проточною водою, просушіть.
У сковороді прогрійте масло, перекладіть овочі та курячі тельбухи. Смажте всі разом 8-10 хвилин.
Тепер перекладіть в сковороду вершкове масло, сіль і перець. Розтопити масло і відразу зніміть сковороду з вогню.
Перекладіть всі продукти в чашу блендера, подрібніть на високій швидкості. Зніміть пробу, після паштет приберіть в холодильник на 1 час.
Паштет готовий. Смачного!