Паштет з курячих шлунків

Паштет з курячих шлунків
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Уже давно не купую магазинний паштет, його якість викликає недовіру. Інша справа - це домашній, який можна зробити з будь-якого м'яса. розповім, як приготувати паштет з курячих шлунків.

опис приготування:

Паштет можна зробити не тільки з печінки, тут відмінно підійдуть курячі нутрощі: серця, шлунки та інше. Можна використовувати один із субпродуктів або їх суміш. Такий паштет можна тиждень зберігати в холодильнику. Паштет подають на сніданок або намазують на бутерброди до святкового столу.

  • жир свинячий— 4 Ст. ложки
  • Цибуля— 1 штука
  • стебло селери— 0,5 штуки
  • часник— 4 зубчики
  • курячі шлунки— 150 грам
  • курячі серця— 100 грам
  • груша— 0,5 штуки
  • Яблучне пюре— 1/4 склянки
  • бекон— 2 скибочки
Паштет з курячих шлунків - фото крок 1 1. У сковороді розтопіть свинячий жир. Очистіть і дрібно наріжте цибулину, подрібніть стебло селери, а часник наріжте крупно. Викладіть овочі на розпечену сковороду.

Паштет з курячих шлунків - фото крок 2 2. Очистіть і вимийте курячі шлунки, серця. Викладіть їх в сковороду до овочів, обсмажуйте 10-15 хвилин.

Паштет з курячих шлунків - фото крок 3 3. Наріжте невеликими шматочками скибочки бекону і половину груші, додайте в сковороду, готуйте пару хвилин, потім викладіть яблучне пюре і готуйте ще 3-5 хвилин.

Паштет з курячих шлунків - фото крок 4 4. Перекладіть все вміст сковороди в чашу блендера.

Паштет з курячих шлунків - фото крок 5 5. Подрібніть масу до утворення паштету (можна дуже дрібно або залиште невеликі шматочки).

Паштет з курячих шлунків - фото крок 6 6. Подавайте паштет тільки після охолодження, зберігайте його в холодильнику в контейнері з щільною кришкою.

Схожі рецепти

Паштет з курячих потрухів

Паштет з курячих потрухів

Готуємо паштет з курячих потрухів, повірте, вийде настільки смачно, що в подальшому ви приготуєте його ще не один раз! опис приготування: Готувати паштет з курячих потрухів досить просто. Сьогодні будемо використовувати шлунки і печінку, додамо моркву і цибулю, а саме головне — візьмемо смачне...

читати далі
Підлива з шлунків

Підлива з шлунків

Якщо вам подобаються страви з пташиних потрухів, то ви неодмінно оціните цей рецепт приготування підливи зі шлунків! Покрокові фото допоможуть вам спорудити це блюдо швидко і з задоволенням;). опис приготування: блюдо це, звичайно, не святковий, на новорічний стіл не поставиш, але для повсякде...

читати далі
Суп зі шлунків індички в мультиварці

Суп зі шлунків індички в мультиварці

Прекрасний рецепт дієтичного супчика звареного на основі шлунків індички. суп, до речі, насичений овочами — відмінно підійде для людей які дотримуються дієти, годуючих мам і дітей. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування супу з шлунків індички в мультиварці. Як ви вже поміт...

читати далі
Кляр для курячих ніжок

Кляр для курячих ніжок

Смачні курячі ніжки в клярі — це здорово. особливо, якщо вони хрусткі. Але подавати їх потрібно відразу. опис приготування: Для приготування цієї страви знадобиться кляр з яєць і молока і панірувальні сухарі. яйце— 2 штуки Панірувальні сухарі— 1  склянок сіль— За смаком Перець чорний мелений...

читати далі
Котлети з курячих грудок

Котлети з курячих грудок

З курячої грудки можна приготувати дуже ніжні і соковиті котлети. Такі котлетки прекрасно поєднуються з будь-якими гарнірами, а також овочами або салатами. Приготуйте їх на обід, запевняю, вам сподобається! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування котлет з курячих грудок. За...

читати далі