Суп зі шлунків індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний рецепт дієтичного супчика звареного на основі шлунків індички. Суп, до речі, насичений овочами - відмінно підійде для людей які дотримуються дієти, годуючих мам і дітей.
Перед вами класичний рецепт приготування супу з шлунків індички в мультиварці. Як ви вже помітили, блюдо дійсно дієтичне. Єдина поправочка, якщо ви збираєтеся нагодувати цим супчиком годує маму або дитини - виключіть з нього все спеції і приправи. Як варіант, можна додати ложку вершкового масла. Успішного приготування!
- Шлунки індички - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Брокколі - 200 грам
- Квасоля стручкова - 200 грам (морожена)
- Квасоля стручкова - 200 грам (морожена)
- Локшина - 2-3 Ст. Ложок
- Базилік - За смаком
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Цибуля зелена - 1 штука (пучок)
- Вода - 2, 5 L
Ретельно промийте і очистіть необхідні овочі.
Шлунки індички ретельно промийте, поріжте на порційні шматочки і покладіть в чашу мультиварки.
Моркву і цибулю нарізаємо і відправляємо в чашу.
Подрібнене брокколі йде в чашу мультиварки.
Також поміщаємо в мультиварку стручкову квасолю і локшину. Овочі та м'ясо заливаємо гарячою водою, кладемо спеції за смаком. Далі виставляємо режим "гасіння" з 1, 5 годину.
У самому кінці додаємо подрібнену зелень. Смачного!