Суп з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Багато господині прагнуть до того, щоб нагодувати свою сім'ю корисними і смачними стравами. Суп з індички в мультиварці відноситься до числа таких страв.
Як приготувати суп з індички в мультиварці? досить просто, при цьому ви витрачаєте мінімальну кількість продуктів, і суп виходить дивно смачним і ароматним.
Отже, приступимо до безпосереднього приготування супу.
1. Готуємо продукти для супу: для цього дрібно нарізаємо цибулю і моркву, картопля нарізаємо кубиками, як і філе індички.
2. Потім в чашу мультиварки наливаємо соняшникову олію, а саму мультиварку переводимо в режим «Жарка». Додаємо цибулю і моркву і обсмажуємо 2 хвилини. Після цього в чашу відправляємо порізане м'ясо індички, постійно помішуючи, обсмажуємо 10 хвилин.
3. Тепер справа за картоплею, додаємо його до супу, обсмажуємо хвилини 2-3. Після цього необхідно буде перевести мультиварку в режим «Гасіння» на 1 час, додати рис і залити все це водою, посолити. Чекаємо 50 хвилин і додаємо дрібно нарізану зелень і спеції.
4. Через 10 хвилин простий суп з індички в мультиварці готовий! Ми радимо потримати суп ще 1 годину в режимі «Підігрів», щоб він був більш наваристим. Смачного!
- Філе індички - 700 грам
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука (невелика, інакше суп придбає солодкуватий смак)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Рис круглозерністий - 4 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка (краще взяти рафінована, без вираженого запаху)
- Зелень: кріп, петрушка - За смаком
- Вода - 2, 5 L (якщо любите густі супи, води використовуйте менше)
- Перець, сіль, спеції - За смаком
Отже, приступимо до безпосереднього приготування супу.
1. Готуємо продукти для супу: для цього дрібно нарізаємо цибулю і моркву, картопля нарізаємо кубиками, як і філе індички.
2. Потім в чашу мультиварки наливаємо соняшникову олію, а саму мультиварку переводимо в режим «Жарка». Додаємо цибулю і моркву і обсмажуємо 2 хвилини. Після цього в чашу відправляємо порізане м'ясо індички, постійно помішуючи, обсмажуємо 10 хвилин.
3. Тепер справа за картоплею, додаємо його до супу, обсмажуємо хвилини 2-3. Після цього необхідно буде перевести мультиварку в режим «Гасіння» на 1 час, додати рис і залити все це водою, посолити. Чекаємо 50 хвилин і додаємо дрібно нарізану зелень і спеції.
4. Через 10 хвилин простий суп з індички в мультиварці готовий! Ми радимо потримати суп ще 1 годину в режимі «Підігрів», щоб він був більш наваристим. Смачного!