Бастурма з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся швидким і простим рецептом бастурми з індички в мультиварці! Блюдо виходить цікавим на смак, пряним і дуже апетитним. Спробуйте самі і переконайтеся, як просто воно готується!
Я довго не наважувалася приготувати таку закуску, але цей рецепт бастурми з індички в мультиварці мене просто підкорив! смачна закуска, яка просто готується - чи це не мрія? Спробуйте і ви, гості та рідні оцінять по достоїнству!
- Сіль - 130 грам (морська)
- Коньяк - 50 грам
- Суміш перців - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 6 штук
- Філе індички - 1 штука (одне велике або два невеликих)
- Спеції - 1 Ст. Ложка
1. Змішаємо все спеції між собою. Лавровий лист подрібнити в кавомолці або просто дрібно покришимо руками. Вливаємо коньяк і знову перемішуємо.
2. Половину суміші дістаємо, а в тарілку кладемо філе. Половиною щедро змащуємо індичку зверху. Відправляємо на добу в холодильник, укривши харчовою плівкою.
3. За ніч виділиться сік. Гарненько змажемо індичку цим маринадом, викладемо в чашу мультиварки, змащену маслом, і в режимі "гасіння" протримаємо 40 хвилин. Як тільки індичка буде готова, охолоджуємо її і відскрібатися залишки спецій зверху (по бажанню).
4. Ось як виглядає готова порізана бастурма! Смачного!