Рецепт Бастурма з індички фото

Бастурма з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв.

Перед вами простий рецепт бастурми з індички. Дивимося і запам'ятовуємо, щоб на всі випадки життя була смачна холодна закуска!

Опис приготування:

Для приготування бастурми з індички нам знадобиться свіжа вирізка птиці. Я також беру коньяк три зірки і суміш спецій для приготування в'яленого м'яса.

  • Індичка - 1 кілограм
  • Сіль - 700 грам
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Косарка - 5-6 Ст. Ложок
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Перець чилі - 1 штука
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Koriandr - 0.5 чайних ложки
  • Гвоздика - 1-2 штук
  • Коньяк - 25 мілілітрів
  • Вино - 25 мілілітрів
бастурма з індички - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Вирізка Допомога, приберіть плівки і розділіть на невеликі брусочки. Сіль змішайте з приправами, коньяком і вином.
бастурма з індички - фото крок 2
Посипати з усіх боків м'ясо сіллю (бажано морської). Додайте спеції.
бастурма з індички - фото крок 3
Закриваємо м'ясо в судочку.
бастурма з індички - фото крок 4
Як пройде 12 годин, м'ясо потрібно обмити, обсушити і загорнути в марлю, лляну серветку або паперовий рушник.
бастурма з індички - фото крок 5
Якщо рушник намокне, міняємо його. Бастурму перевертаємо в холодильнику пару раз.
бастурма з індички - фото крок 6
Через добу бастурма з індички готова.
бастурма з індички - фото крок 7
Готову бастурму з індички нарізаємо тоненько, подаємо охолодженої. Смачного!

Схожі рецепти