Котлети з картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути простіше і смачніше, ніж ось такі чудові котлети з картоплі, їх приготування не вимагає багато часу і сил, плюс це досить економічно, загалом, відмінний рецепт, як не крути.
Коли мені хочеться чогось дійсно смачного, я довго не думаю, а просто готую такі котлети з картоплі в домашніх умовах, а потім із задоволенням наминати їх за обидві щоки. Ця страва у всіх відносинах чудовий, адже зробити його не складе особливих труднощів, а нагодувати такими котлетками можна цілу ораву. І хоч цей рецепт приготування котлет з картоплі старий, як світ, але якщо раптом хтось ще з ним не знайомий, нижче я детально розповідаю, як приготувати таку смакоту.
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком

Для початку чистимо і промиваємо картоплю і ріпчасту цибулю, готуємо інші інгредієнти.

Потім трьом картоплю на крупній тертці.

Ріпчасту цибулю і подрібнюємо і викладаємо до тертої картоплі.

Солимо і перчимо, ретельно перемішуємо всі інгредієнти.

Сковороду ставимо на середній вогонь і наливаємо в неї рослинне масло.

Коли масло гарненько нагрівається, викладаємо в нього картопляну масу за допомогою столової ложки.

Котлетки краще робити не дуже товстими, так вони швидше прожаряться.

Обсмажуємо їх до утворення рум'яної скоринки з кожного боку.

Подавати таку смакоту краще зі свіжими овочами, сметаною або будь-яким сметанним соусом. Приємного всім апетиту!