Котлети з індички з кабачком
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті, з вкрапленнями яскравого зеленого кольору, котлети з індички з кабачком - це просто дивовижно! Примусьте своїх друзів облизувати пальчики, завдяки цьому простому рецептом.
Признайтесь, всім хочеться іноді чогось гостренького, kaloriynogo, pikantnogo, а головне не просто ситного, а такого, щоб потім з-за столу не обійтися! звичайно, м'ясо індички не таке вже боляче і жирне, але в умілих руках воно перетворюється в такі чудові котлети, що ніякі бургери не зрівняються. Читайте і дивіться нижче, як приготувати в домашніх умовах чудові котлети з індички з кабачком.
- Фарш індюшачий - 500 грам
- Кабачок - 1 штука
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Каєнський перець - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
- Мелений кумін - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - За смаком
- Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Крем - 100 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Отже, беремо фарш (якщо у вас не фарш, файл, тоді зробіть фарш). Забиваємо в нього яйце, солимо, перчим, kayenskogo perchiku людей, кабачок додаємо тертий. Загалом, змішуємо всі наші інгредієнти.
Наліпити котлет і обсмажуйте їх в олії з усіх боків хвилини 4.
Увімкніть духовку, нагрійте її до 220 З. Перш ніж вирушити в духовку, котлетки повинні обсмажити до золотистого кольору.
Застеліть деко пергаментом, викладіть котлети і поставте в духовку хвилин на 5-7. В цей час, змішайте сметану, оливкова олія, лимонний сік, спеції (на ваш вибір) і збийте все віночком.
Готові котлети з індички подаємо обов'язково гарячими, поливаємо соусом, можна приготувати додатково гарнір. І приємного вам апетиту)
Готові котлети з індички подаємо обов'язково гарячими, поливаємо соусом, можна приготувати додатково гарнір. І приємного вам апетиту)