Котлети з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з цвітної капусти - це дуже легкі, ніжні овочеві котлетки, дозволити собі які можуть навіть люди, сидять на дієтах.
Якщо просто відварна цвітна капуста здається вам недостатньо апетитною, спробуйте приготувати котлети з кольорової капусти - вийде дуже смачне і легке блюдо. Зжерти таких котлет можна незліченну кількість - вони зовсім не ситні і не жирні. Готуються котлети з кольорової капусти дуже просто і швидко, однак результат виходить вельми гідним. Спробуйте!
- Цвітна капуста свіжа - 1 кілограм
- Яйце - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
Розбираємо нашу кольорову капусту на суцвіття, гарненько їх промиваємо, а потім відварюємо в киплячій воді близько 15 хвилин до м'якості. Відкидаємо на друшляк, даємо обсохнути.
Зварену кольорову капусту необхідно розім'яти за допомогою толкушкой.
Додаємо в капустяне пюре спеції, два яйця, сіль і панірувальні сухарі.
Гарненько перемішуємо. Суміш повинна вийти густуватої - тоді котлети будуть добре лепіться.
З отриманої маси формуємо котлети, маку їх в панірувальні сухарі і обсмажуємо їх на сковороді в рослинному маслі до утворення золотистої скоринки. Готово!