Рецепт Котлети з брукви фото

Котлети з брукви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бруква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 50 хв.

Щоб урізноманітнити своє меню під час посту, приготуйте котлети з брукви. Мінімальна витрата часу і інгредієнтів сподобається будь-якій господині. Та й ваша сім'я буде приємно здивована

Опис приготування:

Зробити апетитні котлети з брукви зможе навіть молода господиня, тому що рецепт приготування котлет з брукви дуже простий. Складові - дуже бюджетні і прості, так що - гріх не приготувати. За смаком виходять досить цікаві котлети, ситні і дуже смачні. І гарнір до них можна не готувати. Вегетаріанцям точно сподобається

Отже, як приготувати котлети з брукви:

1. Брукву чистимо від шкірки, ріжемо на шматочки і заливаємо гарячою водою. Так даємо постояти 15-20 хвилин. Зливаємо воду і варимо брукву до готовності.

2. Готову брукву пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйця, топлене масло, сухарі, мускатний горіх і сіль. Все ретельно збиваємо.

3. З отриманої маси формуємо котлетки, обвалюють їх в сухарях і обсмажуємо на маслі.

Готово! Котлети можна подавати до столу з грибним, сметанним або солодким соусами. А гарнір, повторюся, до цієї страви можна і зовсім не готувати. Смачного!


  • Бруква - 1 кілограм
  • Яйця - 4 штуки
  • Топлене вершкове масло - 100 грам
  • Товченого сухарі- 300 грам(200 г - в фарш, 100 г - з panirovku)
  • Мускатний горіх - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
Зробити апетитні котлети з брукви зможе навіть молода господиня, тому що рецепт приготування котлет з брукви дуже простий. Складові - дуже бюджетні і прості, так що - гріх не приготувати. За смаком виходять досить цікаві котлети, ситні і дуже смачні. І гарнір до них можна не готувати. Вегетаріанцям точно сподобається

Отже, як приготувати котлети з брукви:

1. Брукву чистимо від шкірки, ріжемо на шматочки і заливаємо гарячою водою. Так даємо постояти 15-20 хвилин. Зливаємо воду і варимо брукву до готовності.

2. Готову брукву пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйця, топлене масло, сухарі, мускатний горіх і сіль. Все ретельно збиваємо.

3. З отриманої маси формуємо котлетки, обвалюють їх в сухарях і обсмажуємо на маслі.

Готово! Котлети можна подавати до столу з грибним, сметанним або солодким соусами. А гарнір, повторюся, до цієї страви можна і зовсім не готувати. Смачного!

Схожі рецепти