Рецепт Салат з брукви фото

Салат з брукви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Яблука , Бруква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вам дізнатися, як приготувати салат з брукви - гібрида ріпи з капустою. У цей салат можна додати і інші овочі (наприклад, морква або цибуля), я додаю також кисло-солодке яблуко.

Опис приготування:

Існує дуже мало рецептів приготування салатів із брукви, так як цей овоч не так широко поширений, як інші. Але цей салат змусить вас переглянути свої смаки, тому що поєднання брукви з кисло-солодким яблуком або морквою дає гіркувато-солодкий смак. Заправку можна взяти будь-яку, але я рекомендую саме гірчичну, вона підходить найкраще. Рекомендую вам спробувати цей салат.

  • Бруква - 1 штука (середнього розміру)
  • Яблуко - 1 штука
  • Гірчиця в зернах - 1 Ст. Ложка
  • Коричневий цукор - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1-2 Ст. Ложок
  • Соняшникова олія - 3-4 Ст. Ложок
салат з брукви - фото крок 1
1. Підготуйте брукву. Очистіть її від шкірки і верхнього шару.
салат з брукви - фото крок 2
2. Натріть її на овочевій тертці з насадкою для тонкої соломки.
салат з брукви - фото крок 3
3. Додайте одне кисло-солодке яблуко, очистіть його від шкірки і натріть його на тій же тертці.
салат з брукви - фото крок 4
4. Для заправки візьміть гірчицю в зернах, розітріть її в ступці. Додайте коричневий цукор, перемішайте.
салат з брукви - фото крок 5
5. Додайте столовий оцет, все перемішайте.
салат з брукви - фото крок 6
6. Викладіть брукву в миску, заправте її соняшниковою олією.
салат з брукви - фото крок 7
7. Далі полийте все раніше приготовленої гірчичною заправкою і посоліть за смаком. Прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти