Котлети свинячі
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, що приготувати на обід, щоб не витратити багато часу, а блюдо при цьому було б смачним і ситним? Ось вам рішення - свинячі котлети!
Свинячі котлети - це і смачно, і поживно, а приготувати їх посильно кожному протягом години. Таке блюдо, без сумніву, заслуговує вашої уваги - це як-не-як класика жанру, класика російської традиційної кухні, так що готувати їх повинен вміти кожен. Отже, готуємо свинячі котлети за цим рецептом!
- Свинячий фар - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Яйця - 1-2 штук
- Молоко - 200 мілілітрів
- Білий хліб - 4 скибочки
- Борошно - За смаком (для панірування)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Розмочуємо в молоці м'якоть білого хліба.
2. Часник дрібно нарізаємо або видавлюємо за допомогою «чеснокодавкі».
3. Лук натираємо на тертці прямо в свинячий фарш.
4. Туди ж відправляємо подрібнений часник і розмочений хліб. Vbivaem яйця. Солимо і перчимо. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса.
5. З отриманої маси формуємо котлетки, потім паніруємо їх в борошні.
6. На сковороді розігріваємо олію, викладаємо в нього паніровані котлети. Обсмажуємо на сильному вогні спочатку одну сторону, потім перевертаємо котлети, накриваємо сковорідку кришкою і обсмажуємо другу сторону на повільному вогні хвилин 15.
7. Готові свинячі котлети викладаємо на тарілки і подаємо до столу, попередньо прикрасивши страву зеленню. Смачного!