Рецепт Котлети свинячі фото

Котлети свинячі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Фарш
Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Думаєте, що приготувати на обід, щоб не витратити багато часу, а блюдо при цьому було б смачним і ситним? Ось вам рішення - свинячі котлети!

Опис приготування:

Свинячі котлети - це і смачно, і поживно, а приготувати їх посильно кожному протягом години. Таке блюдо, без сумніву, заслуговує вашої уваги - це як-не-як класика жанру, класика російської традиційної кухні, так що готувати їх повинен вміти кожен. Отже, готуємо свинячі котлети за цим рецептом!

  • Свинячий фар - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Яйця - 1-2 штук
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Білий хліб - 4 скибочки
  • Борошно - За смаком (для панірування)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
котлети свинячі - фото крок 1
1. Розмочуємо в молоці м'якоть білого хліба.
котлети свинячі - фото крок 2
2. Часник дрібно нарізаємо або видавлюємо за допомогою «чеснокодавкі».
котлети свинячі - фото крок 3
3. Лук натираємо на тертці прямо в свинячий фарш.
котлети свинячі - фото крок 4
4. Туди ж відправляємо подрібнений часник і розмочений хліб. Vbivaem яйця. Солимо і перчимо. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса.
котлети свинячі - фото крок 5
5. З отриманої маси формуємо котлетки, потім паніруємо їх в борошні.
котлети свинячі - фото крок 6
6. На сковороді розігріваємо олію, викладаємо в нього паніровані котлети. Обсмажуємо на сильному вогні спочатку одну сторону, потім перевертаємо котлети, накриваємо сковорідку кришкою і обсмажуємо другу сторону на повільному вогні хвилин 15.
котлети свинячі - фото крок 7
7. Готові свинячі котлети викладаємо на тарілки і подаємо до столу, попередньо прикрасивши страву зеленню. Смачного!

Схожі рецепти