Котлети свинячі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Свинячі котлети, приготовані в духовці, мають ніжний смак і приємний аромат. До того ж, вони виходять менш жирними, ніж аналогічні котлети, приготовані на сковороді. Спробуйте!
Сьогодні готуємо свинячі котлети в духовці! До такої страви як гарнір чудово підійдуть макарони, а також картопляне пюре. Подавати до столу слід зі свіжими овочами, попередньо прикрасивши страву зеленню. За смаком такі котлети просто чудові, їх можна сміливо подавати дорогим гостям на святковий стіл. Отже, розповідаю, як приготувати свинячі котлети в духовці.
- Свинячий фарш - 500-700 грам
- Білий хліб - 150-200 грам
- Молоко - 100-120 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 3/4 склянки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Лук натираємо на тертці прямо в свинячий фарш.
2. Розмочуємо в молоці м'якоть білого хліба, попередньо видаливши корочку.
3. Збиваємо яйце.
4. До фаршу відправляємо подрібнений розмочений хліб і залишки молока. Солимо і перчимо. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса.
5. З отриманої маси формуємо котлетки. Потім паніруємо їх в борошні, обмакиваем в яйце і обвалюють у сухарях.
6. На сковороді розігріваємо олію, викладаємо в нього паніровані котлети. Обсмажуємо на сильному вогні по хвилині з кожної сторони, щоб утворилася золотава скоринка.
7. Далі змащуємо рослинним маслом деко (або форму для запікання) і викладаємо на нього підсмажені котлетки. Відправляємо в розігріту духовку і запікаємо при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин.
8. Наше блюдо готово! Смачного!