Свинячі котлети з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)
Пармезан надає свинині незвичайний смак і аромат. М'ясо виходить ніжним, соковитим і дуже смачним. Обов'язково спробуйте це блюдо, яке ми подамо з пастою в грибному соусі.
Котлети з пастою і грибним соусом просто дивовижні. Спочатку приготуйте соус - для цього поріжте гриби, цибуля і часник і обсмажте. Додайте вершки, сіль, перець, доведіть до кипіння і протушкувати 5 хвилин. Потім змішайте з відвареної пастою і посипте тертим пармезаном. Фарш змішайте з 2 яйцями і спеціями за смаком і виліпити котлети. Підготуйте паніровці з спецій і тертого пармезану. Стільком людям одне яйце. Котлети обваляйте в борошні, яйці і паніровці. Потім обсмажте і подайте на стіл з пастою в грибному соусі. Смачного!
- Свинячий фарш - 750 грам
- Білі гриби - 100 грам
- Пармезан - 75 грам
- Панірувальні сухарі - 75 грам
- Макаронні вироби - 250 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Біле сухе вино - 125 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 5-6 Ст. Ложок
- Чебрець, сіль, перець - За смаком
Поріжте гриби, цибуля і часник і обсмажте на оливковій олії до золотистого кольору. Потім додайте вершки, вино, доведіть до кипіння і протушкувати 5-7 хвилин. Додайте сіль і перець за смаком і залиште з вогню.
Відваріть пасту до готовності і змішайте з грибним соусом. Посипте половиною тертого пармезану.
Фарш змішайте з 2 яйцями і спеціями за смаком і виліпити котлети. Підготуйте паніровці з листочків чебрецю, панірувальних сухарів і другої половини тертого пармезану.
Стільком людям одне яйце. Котлети обваляйте в борошні, яйці і паніровці. Потім обсмажте на суміші вершкового і оливкового масел з двох сторін. Подавайте на стіл з пастою в грибному соусі.