Рецепт Свинячі котлети з пармезаном фото

Свинячі котлети з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Сир , Пармезан
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пармезан надає свинині незвичайний смак і аромат. М'ясо виходить ніжним, соковитим і дуже смачним. Обов'язково спробуйте це блюдо, яке ми подамо з пастою в грибному соусі.

Опис приготування:

Котлети з пастою і грибним соусом просто дивовижні. Спочатку приготуйте соус - для цього поріжте гриби, цибуля і часник і обсмажте. Додайте вершки, сіль, перець, доведіть до кипіння і протушкувати 5 хвилин. Потім змішайте з відвареної пастою і посипте тертим пармезаном. Фарш змішайте з 2 яйцями і спеціями за смаком і виліпити котлети. Підготуйте паніровці з спецій і тертого пармезану. Стільком людям одне яйце. Котлети обваляйте в борошні, яйці і паніровці. Потім обсмажте і подайте на стіл з пастою в грибному соусі. Смачного!

  • Свинячий фарш - 750 грам
  • Білі гриби - 100 грам
  • Пармезан - 75 грам
  • Панірувальні сухарі - 75 грам
  • Макаронні вироби - 250 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Біле сухе вино - 125 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 3 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 5-6 Ст. Ложок
  • Чебрець, сіль, перець - За смаком
свинячі котлети з пармезаном - фото крок 1
Поріжте гриби, цибуля і часник і обсмажте на оливковій олії до золотистого кольору. Потім додайте вершки, вино, доведіть до кипіння і протушкувати 5-7 хвилин. Додайте сіль і перець за смаком і залиште з вогню.
свинячі котлети з пармезаном - фото крок 2
Відваріть пасту до готовності і змішайте з грибним соусом. Посипте половиною тертого пармезану.
свинячі котлети з пармезаном - фото крок 3
Фарш змішайте з 2 яйцями і спеціями за смаком і виліпити котлети. Підготуйте паніровці з листочків чебрецю, панірувальних сухарів і другої половини тертого пармезану.
свинячі котлети з пармезаном - фото крок 4
Стільком людям одне яйце. Котлети обваляйте в борошні, яйці і паніровці. Потім обсмажте на суміші вершкового і оливкового масел з двох сторін. Подавайте на стіл з пастою в грибному соусі.

Схожі рецепти