Свинячі котлети
(покроковий рецепт з фото)
Що ви знаєте про датської кухні? Я не пригадаю жодного блюда, і це добре, адже завжди цікаво відкрити для себе щось нове. Тим більше приємно, коли рецепт легко повторити вдома, як цей варіант.
Дане гаряче блюдо подавайте з овочевим легким салатом, запеченої під сиром картоплею або овочами на грилі. Подивіться, що приготувати свинячі котлети. Подають вироби на обід або на святкову вечерю. Усередині вони соковиті, а зовні мають рум'яну хрустку скоринку.
- Фарш - 500 грам (зі свинини і телятини)
- Хлібні крихти - 70 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Фарш розділіть на 4-5 частин, а потім зробіть з них шайби.
В одну тарілку всипте сухарі з сіллю і перцем. У другій збийте яйце.
Потім умочіть котлети в яйці, а потім обваляйте в паніровці з усіх боків.
На сковороді розігрійте масло. Потім викладіть в нього вироби.
Обсмажте котлети 8-10 хвилин, перевертаючи їх. Смачного!