Котлети курячо-свинячі
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з курячого і свинячого фаршу - це дуже смачна страва, особливо якщо приготувати його з підливою. Пропоную скористатися цим рецептом і приготувати смачний і ситний обід для всієї родини!
Пропоную вам прекрасний рецепт приготування курячо-свинячих котлет. Як гарнір до них чудово підійдуть макарони, а також відварну картоплю і рис. Таке блюдо буде не соромно подати навіть на святковий стіл! Отже, готуємо курячо-свинячі котлети!
- Куряче філе - 1 кілограм (або готовий фарш)
- Свинина - 1 кілограм
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки(1 - в фарш, 1 - в підливу)
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Курку і свинину пропускаємо через м'ясорубку.
2. Тим же чином поступаємо з картоплею.
3. Лук натираємо на дрібній тертці.
4. Змішуємо м'ясний фарш, цибуля і картопля. Вбиваємо яйце, додаємо сметану, сіль, перець і інші спеції на свій розсуд, наприклад, приправи для м'яса. Ретельно перемішуємо всі, щоб у нас вийшла однорідна маса.
5. Потім з отриманої маси мокрими руками формуємо котлети. Змащуємо форму для запікання або деко олією, викладаємо котлети. Відправляємо форму або деко в розігріту духовку і запікаємо котлети при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
6. Поки котлети запікаються, грошові поразки: змішуємо в мисці або піалі по одній ложці сметани, томатної пасти і муки, додаємо стакан води. Солимо і гарненько перемішуємо отриману суміш.
7. Коли котлети будуть готові, заливаємо їх підливою і знову ставимо в духовку. Запікаємо ще 15 хвилин.
8. Котлети готові! Смачного!