Кошики з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Закуска із сьомги і перепелиних яєць. Подаємо в листкових кошиках. Сьомга добре поєднується з салатним листям і перепелиними яйцями. Таке блюдо можна підготувати для святкового столу.
Для закуски вибираємо слабосоленую сьомгу. Якщо риба виявилася сильно солоною, соєвий соус не додавайте. Салат підійде будь-який. В даному варіанті фризі.
За бажанням, перед подачею кошики можна скропити лимонним соком.
- Листкове тісто - 100 грам
- Листя салату - 1 пучок
- Яйця перепелині - 7-9 штук
- Сьомга слабосолона - 120 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Силіконові форми для кексів наповнюємо листковим тістом.
Зверху кладемо квасоля, горох або нут, щоб після випікання вийшла форма кошики. Запікаємо 12 хвилин при температурі 200 градусів.
Готуємо закуску. У піалу наливаємо сметану і соєвий соус.
Додаємо листя салату.
Сьомгу нарізаємо невеликими шматочками і кладемо в піалу.
Перепелині яйця попередньо відварюємо, чистим, ріжемо на шматочки і додаємо до решти інгредієнтів. Все перемішуємо.
Листкові кошички виймаємо з духовки і висипаємо з них квасоля.
Підготовлену закуску розкладаємо по кошиках.
Доповнимо кошички листочками салату і четвертинкою перепелиних яєць. Посипаємо чорним перцем і можемо подавати до столу. Смачного.