Рецепт Кошики з сьомгою фото

Кошики з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Закуска із сьомги і перепелиних яєць. Подаємо в листкових кошиках. Сьомга добре поєднується з салатним листям і перепелиними яйцями. Таке блюдо можна підготувати для святкового столу.

Опис приготування:

Для закуски вибираємо слабосоленую сьомгу. Якщо риба виявилася сильно солоною, соєвий соус не додавайте. Салат підійде будь-який. В даному варіанті фризі.

За бажанням, перед подачею кошики можна скропити лимонним соком.


  • Листкове тісто - 100 грам
  • Листя салату - 1 пучок
  • Яйця перепелині - 7-9 штук
  • Сьомга слабосолона - 120 грам
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - 1 щіпка
кошики з сьомгою - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
кошики з сьомгою - фото крок 2
Силіконові форми для кексів наповнюємо листковим тістом.
кошики з сьомгою - фото крок 3
Зверху кладемо квасоля, горох або нут, щоб після випікання вийшла форма кошики. Запікаємо 12 хвилин при температурі 200 градусів.
кошики з сьомгою - фото крок 4
Готуємо закуску. У піалу наливаємо сметану і соєвий соус.
кошики з сьомгою - фото крок 5
Додаємо листя салату.
кошики з сьомгою - фото крок 6
Сьомгу нарізаємо невеликими шматочками і кладемо в піалу.
кошики з сьомгою - фото крок 7
Перепелині яйця попередньо відварюємо, чистим, ріжемо на шматочки і додаємо до решти інгредієнтів. Все перемішуємо.
кошики з сьомгою - фото крок 8
Листкові кошички виймаємо з духовки і висипаємо з них квасоля.
кошики з сьомгою - фото крок 9
Підготовлену закуску розкладаємо по кошиках.
кошики з сьомгою - фото крок 10
Доповнимо кошички листочками салату і четвертинкою перепелиних яєць. Посипаємо чорним перцем і можемо подавати до столу. Смачного.

Схожі рецепти