Коржик з сулугуні смажена
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами дуже швидким і простим рецептом коржі з сулугуні смаженої. Буквально за десять-п'ятнадцять хвилин ви отримаєте чудовий варіант ситної вечері або обіду. Рекомендую спробувати!
Перед вами хороший і легкий рецепт, як приготувати корж з сулугуні смажену. Як вид, все дуже просто. Однієї такої коржі вистачить на двох-трьох чоловік, якщо ви хочете просто перекусити, а одну людину вона й зовсім здатна наситити, що називається, до відвалу. Спробуйте обов'язково, вам повинно сподобатися!
- Кефір - 300 грам
- Добре - 150 грам
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Борошно - 0.5 склянки (може знадобитися і більше, і менше - стежте за консистенцією тесту)
- Спеції - За смаком
1. Нарізаємо дрібно сир, помістимо його в миску. До сиру також додамо кефір, в кефірі погасимо соду, перемішаємо. Потроху додаємо борошно.
2. Ось приблизно така повинна вийде консистенція. Спеції додавайте до смаку.
3. Тепер розпалює чавунну сковорідку, виливаємо на неї тісто, як млинець. Обсмажуємо з двох сторін.
4. От і все! Смачного!