Рецепт Коржик з сулугуні на сковороді фото

Коржик з сулугуні на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 15 хв.

На сніданок, до перших страв або просто в якості апетитною закуски проста в приготуванні коржик з сулугуні на сковороді в домашніх умовах підійде просто ідеально.

Опис приготування:

Цей дійсно простий рецепт коржі з сулугуні на сковороді, до того ж, досить швидкий. На весь процес піде не більше 15 хвилин.

1. Для початку в глибоку миску просійте борошно.

2. Додайте сіль і цукор.

3. Натріть на середній терці сир, відправте його до борошна. Все акуратно перемішайте.

4. Соду всипте в кефір, гасити її не потрібно, всю роботу виконає кефір.

5. Тоненькою цівкою вливайте кефір в мисочку, безперервно перемішуючи. В результаті має вийти м'яке тісто, яке не липне до рук. При бажанні в рецепті приготування коржі з сулугуні на сковороді можна використовувати ароматні спеції або свіжу зелень, наприклад.

6. Розділіть готове тісто на 4-5 частин, в залежності від обсягу вашої сковороди.

7. Розкачайте на робочому столі, але не дуже тонко, щоб коржі були пересушеними.

8. Розігрійте рослинне масло (зовсім небагато), смажте коржі з сулугуні на сковороді в домашніх умовах до рум'яної скоринки з двох сторін.

Здорово виходить, так що обов'язково спробуйте повторити цей рецепт на своїй кухні.


  • Борошно - 2 склянки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Добре - 250 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сода - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок (для смаження)
Цей дійсно простий рецепт коржі з сулугуні на сковороді, до того ж, досить швидкий. На весь процес піде не більше 15 хвилин.

1. Для початку в глибоку миску просійте борошно.

2. Додайте сіль і цукор.

3. Натріть на середній терці сир, відправте його до борошна. Все акуратно перемішайте.

4. Соду всипте в кефір, гасити її не потрібно, всю роботу виконає кефір.

5. Тоненькою цівкою вливайте кефір в мисочку, безперервно перемішуючи. В результаті має вийти м'яке тісто, яке не липне до рук. При бажанні в рецепті приготування коржі з сулугуні на сковороді можна використовувати ароматні спеції або свіжу зелень, наприклад.

6. Розділіть готове тісто на 4-5 частин, в залежності від обсягу вашої сковороди.

7. Розкачайте на робочому столі, але не дуже тонко, щоб коржі були пересушеними.

8. Розігрійте рослинне масло (зовсім небагато), смажте коржі з сулугуні на сковороді в домашніх умовах до рум'яної скоринки з двох сторін.

Здорово виходить, так що обов'язково спробуйте повторити цей рецепт на своїй кухні.

Схожі рецепти