Коржик з сулугуні на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
На сніданок, до перших страв або просто в якості апетитною закуски проста в приготуванні коржик з сулугуні на сковороді в домашніх умовах підійде просто ідеально.
Цей дійсно простий рецепт коржі з сулугуні на сковороді, до того ж, досить швидкий. На весь процес піде не більше 15 хвилин.
1. Для початку в глибоку миску просійте борошно.
2. Додайте сіль і цукор.
3. Натріть на середній терці сир, відправте його до борошна. Все акуратно перемішайте.
4. Соду всипте в кефір, гасити її не потрібно, всю роботу виконає кефір.
5. Тоненькою цівкою вливайте кефір в мисочку, безперервно перемішуючи. В результаті має вийти м'яке тісто, яке не липне до рук. При бажанні в рецепті приготування коржі з сулугуні на сковороді можна використовувати ароматні спеції або свіжу зелень, наприклад.
6. Розділіть готове тісто на 4-5 частин, в залежності від обсягу вашої сковороди.
7. Розкачайте на робочому столі, але не дуже тонко, щоб коржі були пересушеними.
8. Розігрійте рослинне масло (зовсім небагато), смажте коржі з сулугуні на сковороді в домашніх умовах до рум'яної скоринки з двох сторін.
Здорово виходить, так що обов'язково спробуйте повторити цей рецепт на своїй кухні.
- Борошно - 2 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Добре - 250 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок (для смаження)
1. Для початку в глибоку миску просійте борошно.
2. Додайте сіль і цукор.
3. Натріть на середній терці сир, відправте його до борошна. Все акуратно перемішайте.
4. Соду всипте в кефір, гасити її не потрібно, всю роботу виконає кефір.
5. Тоненькою цівкою вливайте кефір в мисочку, безперервно перемішуючи. В результаті має вийти м'яке тісто, яке не липне до рук. При бажанні в рецепті приготування коржі з сулугуні на сковороді можна використовувати ароматні спеції або свіжу зелень, наприклад.
6. Розділіть готове тісто на 4-5 частин, в залежності від обсягу вашої сковороди.
7. Розкачайте на робочому столі, але не дуже тонко, щоб коржі були пересушеними.
8. Розігрійте рослинне масло (зовсім небагато), смажте коржі з сулугуні на сковороді в домашніх умовах до рум'яної скоринки з двох сторін.
Здорово виходить, так що обов'язково спробуйте повторити цей рецепт на своїй кухні.