Коржі з часником і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Такі коржі з часником і зеленню в домашніх умовах я зазвичай роблю із залишків дріжджового тіста після якоїсь більш "серйозної" випічки. Виходить відмінна альтернатива звичному хлібу, раджу!
Як ви переконаєтеся, ці цей рецепт приготування коржів з часником і зеленню - дуже простий, і ніяких зусиль або фінансових витрат від вас не зажадає. Смачно, легко і швидко, рекомендую!
- Дріжджове тісто - 400 грам
- Часник - 5 зубчиків
- Зелень - 1 пучок
- Спеції - За смаком
1. Дріжджове тісто доводимо до готовності (рецепт у кожного свій, тому і час на расстойку тесту може знадобитися більше, і менше), а коли підніметься, - вимішуємо і розгортаємо в пласт.
2. Зелень і часник подрібнюємо, змішаємо між собою і зі спеціями. Формуємо коржі, і кожну рясно змащуємо отриманою сумішшю, трохи вдавлюючи в тісто.
3. Далі просто смажимо на сковороді з двох сторін і можна подавати!