Коржі до шашлику з зеленню і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати найкращу закуску до шашлику, бульйону або овочів, ось рецепт, як приготувати коржі з зеленню і сиром. Це ну дуже смачно, ситно, з мінімумом витрат продуктів і часу.
Разом сиру в начинку можна використовувати твердий сир або бринзу. Такі коржі дуже смачні і холодними, і гарячими. Із зазначених продуктів виходить 3 великі коржі, але ви можете зробити меншого розміру. Дуже зручно брати їх з собою на природу до шашлику.
- Борошно - 500 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Яйця - 4 штуки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сир - 350 грам
- Зелень петрушки і кропу - 1 пучок
- Сіль - За смаком
1. У глибоку ємність просійте борошно. Зробіть поглиблення, розбийте туди яйця, додайте сіль і воду. Замісити еластичне тісто.
2. Змастіть руки рослинним маслом, завершите місити тісто і залиште його на 10 хвилин.
3. Посічену зелень з'єднайте з сиром, посоліть і додайте чорного перцю.
4. Розділити тісто 4 частини. Кожну розкачати в корж і змастіть маслом.
5. Потім складіть навпіл і ще раз навпіл, розкачайте за формою кола. Знову складіть двічі, загорніть тісто в кульку і розкачати в круг.
6. Намажте тонким шаром начинку і з'єднайте 2 краї тіста до центру, а потім ще раз.
7. Притисніть руками корж і обсмажте з обох боків до золотистого кольору на повільному вогні. Смачного!