Кавказькі коржі з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Все з нас, напевно. Пробували чудові коржики з тандирної печі. Я ось спробувала зробити кавказькі коржі з зеленню в домашніх умовах на сковороді, вийшло дуже гідно, ділюся рецептом!
Це дуже простий рецепт кавказьких коржів з зеленню, і я здивована, як же я його раніше для себе не відкрила? Адже влітку хочеться чогось по-справжньому легкого і корисного, а з овочевим салатом такі коржі просто ідеально поєднуються! так що рекомендую і вам спробувати!
- Борошно - 1.5 склянки
- Вода - 120 мілілітрів
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Зелень - 1 пучок
- Сир - 300 грам
- Спеції - За смаком
1. З води, масла і муки замісити тісто. Солимо до смаку. Залишимо поки в холодильнику.
2. Тепер сир розтираємо з подрібненою зеленню і спеціями. Тісто ділимо на дві частини і розгортаємо два тонких пласта.
3. Тепер з пласта вирізаємо кружечки, викладаємо начинку, і зверху залепліваются іншим таким же кружечком. Розрівнюємо і заліплює краю.
4. Обсмажити на сухій розжареній стороні з двох сторін кожну таку корж, - і можна подавати!