Кавказькі чебуреки
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів приготування чебуреків дуже багато, у кожної господині він свій. "кавказькі чебуреки", приготовані на дріжджовому тесті, думаю, готують деякі, проте це дуже смачно.
Рецепт приготування кавказьких чебуреків зовсім простий і про це докладно розказано в покрокових рекомендаціях. Фарш для начинки використовуйте будь-який, який вам більше подобається.
- М'ясний фарш - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Дріжджі - 3 грами (бистродейтсвующіе, розчинні)
- Борошно пшеничне - 330 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 3 грами
- Суміш кавказьких сухих трав - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 50 мілілітрів (для смаження)
- Тепла вода - 225 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти.
У ємність для замішування тіста влийте теплу воду, додайте дріжджі, сіль.
Просійте борошно, замісіть тісто.
Вимішуйте тісто до гладкості, потім перекладіть в чистий посуд, стінки якої змащені рослинним масло, накрийте серветкою, поставте в тепле місце для бродіння на 1 час.
Заправте фарш дрібно нарізаною цибулею, кавказькими травами, посоліть і поперчіть за смаком.
Вибродівшєє тісто розділіть на 12 частин, округлятимете і подкатайте.
Розкочуйте кожен шматочок тіста в дуже тонкий пласт, викладайте фарш, сліпий čeburek, подровняйте краю ножем для піци або фігурним ножем.
Обсмажте чебуреки на сковороді з достатньою кількістю рослинної олії.
Викладайте обсмажені чебуреки на паперовий рушник, щоб позбутися від залишків жиру.
Подавайте кавказькі чебуреки з зеленню і з кавказски соусом, наприклад, ткемалі або сацебелі. Це смачно!