Рецепт Кавказькі чебуреки фото

Кавказькі чебуреки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто , М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Рецептів приготування чебуреків дуже багато, у кожної господині він свій. "Кавказькі чебуреки" , приготовані на дріжджовому тесті, думаю, готують деякі, проте це дуже смачно.

Опис приготування:

Рецепт приготування кавказьких чебуреків зовсім простий і про це докладно розказано в покрокових рекомендаціях. Фарш для начинки використовуйте будь-який, який вам більше подобається.

  • М'ясний фарш - 350 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Дріжджі - 3 грами (бистродейтсвующіе, розчинні)
  • Борошно пшеничне - 330 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 3 грами
  • Суміш кавказьких сухих трав - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів (для смаження)
  • Тепла вода - 225 мілілітрів
кавказькі чебуреки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
кавказькі чебуреки - фото крок 2
У ємність для замішування тіста влийте теплу воду, додайте дріжджі, сіль.
кавказькі чебуреки - фото крок 3
Просійте борошно, замісіть тісто.
кавказькі чебуреки - фото крок 4
Вимішуйте тісто до гладкості, потім перекладіть в чистий посуд, стінки якої змащені рослинним масло, накрийте серветкою, поставте в тепле місце для бродіння на 1 час.
кавказькі чебуреки - фото крок 5
Заправте фарш дрібно нарізаною цибулею, кавказькими травами, посоліть і поперчіть за смаком.
кавказькі чебуреки - фото крок 6
Вибродівшєє тісто розділіть на 12 частин, округлятимете і подкатайте.
кавказькі чебуреки - фото крок 7
Розкочуйте кожен шматочок тіста в дуже тонкий пласт, викладайте фарш, сліпий čeburek, подровняйте краю ножем для піци або фігурним ножем.
кавказькі чебуреки - фото крок 8
Обсмажте чебуреки на сковороді з достатньою кількістю рослинної олії.
кавказькі чебуреки - фото крок 9
Викладайте обсмажені чебуреки на паперовий рушник, щоб позбутися від залишків жиру.
кавказькі чебуреки - фото крок 10
Подавайте кавказькі чебуреки з зеленню і з кавказски соусом, наприклад, ткемалі або сацебелі. Це смачно!

Схожі рецепти