Рецепт Коржі на сухій сковорідці фото

Коржі на сухій сковорідці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

В якості альтернативи хліба для приготування рулетиків або інших закусок, наприклад, такі коржі стануть знахідкою для вас. Мінімум інгредієнтів, простий процес, так що обов'язково запам'ятайте!

Опис приготування:

Перед вами швидкий і нескладний рецепт, як приготувати коржі на сухій сковорідці. Крім пшеничного борошна, ви можете також додати кукурудзяну, буде дуже класно. Такі коржі можна подавати і до перших страв, і до паштетів або салатів, наприклад.

  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 1.5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 чайних ложки
  • Вода - 3/4 склянки
коржі на сухій сковорідці - фото крок 1
1. У глибоку миску просійте борошно, додайте розпушувач, сіль. Влийте теплу воду.
коржі на сухій сковорідці - фото крок 2
2. Влийте рослинне масло і перемішайте. Залиште тісто на 15 хвилин, щоб воно трохи"відпочило" .
коржі на сухій сковорідці - фото крок 3
3. Потім вкладки 8 однакових частин. Кожну скачайте в кульку і викладіть на стіл. Накрийте рушником.
коржі на сухій сковорідці - фото крок 4
4. По одному розгортайте кульки в тонкі коржі.
коржі на сухій сковорідці - фото крок 5
5. Розігрійте як слід сковороду. Викладайте на неї коржі, смажте з двох сторін до рум'яної. Смажаться вони дуже швидко!
коржі на сухій сковорідці - фото крок 6
6. Готові коржі складайте на тарілку і прикривайте чистим рушником. Смачного!

Схожі рецепти