Коржі на сухій сковорідці
(покроковий рецепт з фото)
В якості альтернативи хліба для приготування рулетиків або інших закусок, наприклад, такі коржі стануть знахідкою для вас. Мінімум інгредієнтів, простий процес, так що обов'язково запам'ятайте!
Перед вами швидкий і нескладний рецепт, як приготувати коржі на сухій сковорідці. Крім пшеничного борошна, ви можете також додати кукурудзяну, буде дуже класно. Такі коржі можна подавати і до перших страв, і до паштетів або салатів, наприклад.
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 1.5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 чайних ложки
- Вода - 3/4 склянки
1. У глибоку миску просійте борошно, додайте розпушувач, сіль. Влийте теплу воду.
2. Влийте рослинне масло і перемішайте. Залиште тісто на 15 хвилин, щоб воно трохи "відпочило" .
3. Потім вкладки 8 однакових частин. Кожну скачайте в кульку і викладіть на стіл. Накрийте рушником.
4. По одному розгортайте кульки в тонкі коржі.
5. Розігрійте як слід сковороду. Викладайте на неї коржі, смажте з двох сторін до рум'яної. Смажаться вони дуже швидко!
6. Готові коржі складайте на тарілку і прикривайте чистим рушником. Смачного!