Корюшка в розсолі
(покроковий рецепт з фото)
Перепробувавши корюшку у різних видах: смажену, в мікрохвильовці, в пирозі, у вигляді шпрот, обов'язково спробуйте приготувати її ще й в розсолі. Це не менш смачно!
Корюшку в розсолі приготувати дуже просто, досить поглянути на покрокову інструкцію і слідувати їй, а може бути додати що-небудь від себе, наприклад, пару зубчиків часнику.
- Корюшка - 300-500 грам
- Гірчиця в зернах - 1 Чайна ложка
- Перець запашний горошком - 5 штук
- Чорний мелений перець - 2 грами
- Гвоздика - 5 штук
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Вода - 500 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
Зваріть розсіл, додайте в нього сіль, цукор і всі спеції, дайте йому охолонути до кімнатної температури.
Щільно викладіть очищену корюшку в будь-який посуд.
Залийте остиглим розсолом, з 6-8 годин поставте в холодне місце.
Через 6-8 годин корюшка в розсолі готова до вживання, відваріть молоду картоплю, посипте кропом. Вийшло дуже смачно!