Рецепт Корюшка в розсолі фото

Корюшка в розсолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Корюшка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На вечерю
Солоне

Перепробувавши корюшку у різних видах: смажену, в мікрохвильовці, в пирозі, у вигляді шпрот, обов'язково спробуйте приготувати її ще й в розсолі. Це не менш смачно!

Корюшку в розсолі приготувати дуже просто, досить поглянути на покрокову інструкцію і слідувати їй, а може бути додати що-небудь від себе, наприклад, пару зубчиків часнику.

  • Корюшка - 300-500 грам
  • Гірчиця в зернах - 1 Чайна ложка
  • Перець запашний горошком - 5 штук
  • Чорний мелений перець - 2 грами
  • Гвоздика - 5 штук
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
корюшка в розсолі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
корюшка в розсолі - фото крок 2
Зваріть розсіл, додайте в нього сіль, цукор і всі спеції, дайте йому охолонути до кімнатної температури.
корюшка в розсолі - фото крок 3
Щільно викладіть очищену корюшку в будь-який посуд.
корюшка в розсолі - фото крок 4
Залийте остиглим розсолом, з 6-8 годин поставте в холодне місце.
корюшка в розсолі - фото крок 5
Через 6-8 годин корюшка в розсолі готова до вживання, відваріть молоду картоплю, посипте кропом. Вийшло дуже смачно!

Схожі рецепти